Svatba se údajně uskutečnila jen několik dní poté, co se provalil její jiný stav. Daniela je tak už měsíc vdanou ženou, přiznala to u společné fotografie s manželem Milošem Zajíčkem. „Jeden měsíc,“ otagovala Christová černobílý snímek na sociální síti.

VIDEO: Andresíková měla covid, jak to bude s pohřbem? A Nový šokoval. Co dělá v MHD?

Video
Video se připravuje ...

Andresíková měla covid, jak to bude s pohřbem? A Nový šokoval. Co dělá v MHD? Blesk

Aby bylo zřejmé, co onen jeden měsíc znamená, ukázali novomanželé své svatební prstýnky. Z intimní fotografie nelze úplně poznat, zda je zachycena ze „dne D“, v pozadí mezi párem je ale vidět kytice. Daniela je navíc oblečená do bílého, stejně tak i její manžel, mohlo by se tedy opravdu jednat o první záběr z přísně utajovaného obřadu lásky. Pár se zasnoubil už v roce 2015, od té doby svatbu několikrát odložili.

S tutláním informací má Daniela mnoho zkušeností. Když padaly komentáře o těhotenství, mlžila jako o závod. Její maminka Ivana Blesku řekla, že o tom nesmí mluvit, čímž nechtěně prozradila, že je dcera v očekávání. Nakonec radostnou zprávu vypustila Christová mladší na sociální sítě sama prostřednictvím fotek s partnerem a rostoucím bříškem.

VIDEO: První Miss Christovou po výhře vypískali! Ji ale zajímala jen jedna věc.

Video
Video se připravuje ...

První Miss Christovou po výhře vypískali! Ji ale zajímala jen jedna věc. Tereza Kühnelová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
76 fotografií