Řidič narazil do lampy, řidička do stromu. Oba skončili zranění v nemocnici
Ilustrační foto: archiv
Most

Most - Dopravní policisté na Mostecku vyšetřují okolnosti nehod, které se staly nedávno. Včera řidič osobního vozidla v Mostě v ulici Zdeňka Štěpánka zatím z nezjištěných příčin měl vyjet s vozem mimo komunikaci a přední částí vozu narazil do sloupu veřejného osvětlení. Na autě a lampě vznikla hmotná škoda, kterou policisté odhadli na částku cca 80 tisíc korun. Motorista skončil v nemocnici. Alkohol u něj zjištěn nebyl.

O víkendu vyjížděli dopravní policisté za Litvínov, kde mezi obcí Meziboří a Litvínov měla havarovat řidička osobního vozidla, která sjela po mokré vozovce do silničního příkopu a tam narazila předkem svého automobilu do vzrostlého stromu, o který se zastavila. I ona byla následkem nehody převezena záchrannou službou do zdravotnického zařízení.

Dechová zkouška stejně jako u výše uvedeného řidiče vyšla u ženy negativně. Hmotná škoda byla vyčíslena na částku 40 tisíc korun.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru