InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Setkání nad knihou s diskuzí

    Úterý 30.4 14:00 - Knihovna, Blatná

  • Slet čarodějnic

    Úterý 30.4 16:00 - Koupaliště, Volyně

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Předseda OFS Strakonice Václav Zábranský věří, že se soutěže na podzim dohrají

Václav Zábranský , Autor: Miloš Vrátný - Jižní Čechy Teď

Václav Zábranský     Autor: Miloš Vrátný - Jižní Čechy Teď

STRAKONICE – Fotbal stojí. Nehraje se. Tuto situaci zažívá spolu s ostatními sporty už podruhé. Na jaře koronavirová pandemie zrušila celý program odvetné části v nižších výkonnostních soutěžích, na podzim ještě není jasno. Nucená přestávka byla původně vyhlášena na dva týdny. Jenže rozjedou se pak soutěže skutečně, jako by se nic nestalo? Z fotbalového prostředí v okrese zaznívají pochyby, ale předseda Okresního fotbalového svazu Strakonice Václav Zábranský je optimista. Podle něj se podzim dohraje.

 

„Přerušení soutěže v jejím průběhu je něco nového pro všechny – hráče, oddíly, svaz. Ano, je to pro všechny nová situace, ale život s covidem pro nás všechny přináší jen nové situace. Pokud bude sport po nějakém čase uvolněn, bude na ten den okresní fotbal připraven s řešením, které bude vycházet i z rozhodnutích FAČR," uvedl Václav Zábranský. A dodal: „Dobře víte, že já jsem především ve fotbale životním optimistou. A tak dám v podstatě tip – budeme mít možnost soutěže dohrát cca od 15. listopadu do 15. prosince, pokud to počasí dovolí."

Více v rozhovoru v aktuálním vydání Týdeníku Strakonicko, který vyšel 21. října.

Diskuse k článku - 23 příspěvků
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
« Novější příspěvky 1 2  | Starší příspěvky »
  • anonymní čtenář 

    Reagovat

     

    Hele jako super. Konečně bude linč pořádaný přívrženci Demobloku. Taková malá občanská válka. Je potřeba linčovat všechny voliče ANO, když volili takového premiéra a dále pak všechny co přišli do kontaktu s voliteli Berbra. Škoda, že jste takto nepostupovali v 89 proti rudejm. To ne, to jste byli jako Havel tzn. nejsme jako oni a teď to tu máme pokrytci.

    Vloženo 23.10.2020 14:29:55

  • anonymní čtenář 

    Reagovat

     

    Opravdu se mi moc líbí, kolik se najednou našlo přechytračelých fotbalových bafuňářů a podbafuňářů a jejich náměstků na všech možných úrovních od ligy až po prales, kteří najednou všechno věděli, s ničím nesouhlasili, za všechno může Berbr a jeho mafie. Ne miláčkové. Za všechno můžete VY. VY jste i toto vedení zvolili, VY, když jste nesouhlasili, jste se měli ozvat. VY jste vinni tím, že český fotbal je tam, kde je. Začíná to na úrovni pralesa. VY šachujete s registračkama, se starty lidí, kteří je ještě nemají, VY si domlouváte výsledky dopředu v hospodách. A nejstrašnější, že to začíná u přpravek a žáčků. Takže nehažte všechno na nějakého Berbra. VY jste dostali český fotbal tam, kde je teď. Stačí se podívat na včerejší zápasy Slavie, Sparty. Takhle se dají hrát kuličky na okrese a ne EL. Tak si všichni sáhněte do svědomí a začněte konečně něco dělat aby se to zlepšilo, aby malí kluci hráli a věděli, že vyhrají jen když budou lepší než soupeř. Ne že to někdo z bafíků domluví. Takže přestaňte najednou být chytří, jestli někdo byl Berbrův člověk a druhý ne. To je najednou Berbrobijců. Tak, kde jste byli před tím, než ho sebrali policajti? Kdo ho teda furt dokola volil? VY všichni.

    Vloženo 23.10.2020 12:09:51

    • anonymní čtenář 

      Reagovat

       

      Pletete se, volili ho předsedové OFS a KFS v Čechách a zástupci klubů od divize nahoru. Ti jsou vinni, protože takovou situaci dovolili a ne ti, kteří si je nezvolili, aby je řádně zastupovali.

      Vloženo 23.10.2020 12:17:02

      • anonymní čtenář 

        Reagovat

         

        Kdepak. Volili ho delegáti, které jste zvolili VY. VY všichni. Od pralesa až bůhví kam. A pokud náhodou vámi zvolený delegát hlasoval v rozporu s těmi co ho zvolili, byl by delegátem naposledy. Nechtějte se z toho vysvléct. Za tristní stav našeho fotbalu můžete VY všichni. Takže si sáhněte pěkně do svědomí a odpovězte si, proč jsem to já zprasil. Ne nějaký Zábranský (mimochodem nikdy jsem ho neviděl, neznáme se). Ale to je právě proč jsem předešlý příspěvek napsal. Najednou se ozve bafík, který hned ... za všechno může Zábranský, byl to svazák...Větší blbost jsem nikdy neslyšel. VY milý pane za to můžete. VY jste zvolili Zábranského (nebo XYXY) do křesla ve kterém sedí. A jestli se VÁM tam nelíbil, měli jste jej odvolat. Takže milý fotbaloví bafíci a činovníci všech možných stupňů a funkcí. Každé ráno se postavte před zrcadlo, pěkně se do něj podívejte e řekněte ..HA. To je jeden z těch lumpů, kteří pohřbili český fotbal ....A hned si dejte sami sobě pěkných pár facek. A takhle to opakujte donekonečna. Třeba se VÁM potom rozsvítí. A možná se taky konečně zase jednou dožiju toho, že se bude dát dívat na český fotbal. Na klubový (protože to je největší trága ), na repre a další.

        Vloženo 23.10.2020 13:01:58

        • anonymní čtenář 

          Reagovat

           

          Stále všechno házíte na ostatní, ale já nic, já muzikant. Mluvíte (píšete) jako předseda Malík- taky o ničem nevěděl, i když byl na svazu za všechno odpovědný. Ale to je již pasé, teď jde o to, aby se mafiánské chobotnici utnula i chapadla. Je treba kompletne vyměnit všechny členy OFS i KFS, aby k podobnému stavu už nikdy nedošlo.

          Vloženo 23.10.2020 13:25:57

          • anonymní čtenář 

            Reagovat

             

            Ne ne. Nic neházím na ostatní. Já totiž nemám s fotbalem vůbec nic společného. Jsem pouhý divák, který se kdysi v TV rád díval na zápasy a dodnes vzpomíná jak K. Polák křičel "Góol, sme majstri Európy!!!. Kdeže ty doby jsou. Na dnešní ubohost v podání našich "pozlacených kopaček" už se dívat nejde. To je ztráta času. Jak už jsem psal výše viz včerejší zápasy. Nějakého Malíka vůbec neznám, nevím kdo to je. Pouze jsem vyjádřil svůj názor na "rádoby Berbrobijce". Ti se teď najednou probudili. A najednou našli i Berbrovy spolupachatele. Ale nějak zapomínají na sebe. Nějak zapomínají kdo koho volil, jak se mohli VŠICHNI a VŠUDE posrat, když někdo z hlavounů někam zavítal. A hlavně nějak zapomínají na to, že oni sami dělají to samé. Ale v malém. Prostě Horní Lhota se domluví s Dolní a přenechají si pralesní body, případně podmáznou sudí. Ale tam to přece začíná. Takže jen přeji fotbalu aby se z toho dostal, je mi úplně jedno s kým ale hlavně aby se na tule hru zase konečně dalo koukat. Na všech úrovních.

            Vloženo 23.10.2020 17:09:29

        • anonymní čtenář 

          Reagovat

           

          Je to tak, jak řekl Vízek. Dokud budou ti co dávají tzn. bafuňáři z některých klubů, tak budou i ti co berou tzn. někteří rozhodčí. A rozepsal se nám tu trenér čili činnovník klubu, kterej určitě má zájem na tom, aby byl úspěšný a vyhrával.

          Vloženo 23.10.2020 14:23:45

  • Vladislav Zíka (Štěkeň) - na doporučení 

    Reagovat

     

    Pana Zábranského bych se zastal, minulost neznám a vlastně ani mě nezajímá. Zajímá mě spíše to co dělá pro fotbal. A peníze co sehnal od místních firem (Prima, Protom, Dudák) opravdu šlo na podporu mládeže, nebo OFS výběrů. To, že jsou třeba rozdány nesmyslné pokuty od STK, jde trochu mimo něj. To je jiná kapitola.

    Vloženo 23.10.2020 11:56:19

    • anonymní čtenář 

      Reagovat

       

      Pane Zíko. To, že sehnal peníze od firmy, je dobré. Ale všechno ostatní ho prostě diskvalifikuje pro další působení, stejně jako ostatní členy VV.

      Vloženo 23.10.2020 12:12:23

    • Zábranský byl a je sluha kmotra Berbra 

      Reagovat

       

      Z volného času, či z dobré vůle pomoci okresnímu fotbalu to Zábranský nedělal. Dělal to jako dosud vše - pro svůj osobní prospěch. Peníze sehnal od stavebních firem Prima a Protom, kde mimochodem dělá stavbyvedoucího, přičemž tyto firmy žijí z předražených veřejných zakázek od města a obcí a dále peníze sehnal z městského pivovaru, což je v rozporu v posláním podniku vlastněného samosprávou - městem Strakonice. Pokud pivovar vydělává, tak má město jako vlastník přebytečné finance dávat na chodníky, veřejné osvětlení, parky, odpady, domov pro seniory atd. Zábranský a všichni sluhové kmotra Berbra by měli okamžitě rezignovat, nebo být vyhozeni. Místo nic noví čistí lidé s morální integritou.

      Vloženo 23.10.2020 14:28:59

      • anonymní čtenář 

        Reagovat

         

        Ty jsi tu přistál z Marsu, nebo spadnul na hlavu z desátého patra ne? Prej čistý lidé a morální v Čechách jako jo? Něco jako Fiala, Kalousek a Stanjura jo? Ty si naivka, nebo blázen. Vzpamatuj se!

        Vloženo 23.10.2020 14:35:47

        • i v ČR ještě jsou čistí a morální lidé 

          Reagovat

           

          Představitelé a členové tradičních pseudodemokratických zločineckých stran ODS, TOP09, KDU, ČSSD, církve a dalších to ale zajisté nejsou, tedy ten zlodějskej odpad jako fialové, stanjurové, gazdíkové, farský, kalouskové, bartoškové, bartošové, němcové, hamáčkové, sobotkové, maláčové, pochepetříčkové, langšádlové, pekarové a další odpad není ani čistý ani morální. V právním státě by ten odpad byl již dávno ve vězení, v číně by byli popraveni. Jen v ČR, které kolaborantsky nazývají česko jsou tito šmejdi ve vedení státu a chtějí rozhodovat o našich osudech. Přesto jsou i v ČR ještě další a čistí a morální lidé a to tisíce, snad desetitisíce. Jestli ne, tak je to tu na zrušení samostatného svrchovaného státu - České republiky, o to se totiž mnoho let snaží různí kolaboranti, včetně výše jmenovaných, aby ČR byla jen kolonií EU a finančních a mafiánských skupin.

          Vloženo 23.10.2020 14:56:58

          • anonymní čtenář 

            Reagovat

             

            Už dávno jsme banánovou republikou. Rok založení 1948. Rok potvrzení banánové svrchovanosti 1989. Rok sklízení banánů 2020. Po dalších volbách se bude sázet v režii Demobloku a jejich přívrženců. Sklizeň ???

            Vloženo 23.10.2020 15:25:37

  • anonymní čtenář 

    Reagovat

     

    Celý VV OFS Strakonice by měl odstoupit a mít tolik sebereflexe a nikam ve fotbale nekandidovat. V. Zábranský celá léta poctivě hlasoval pro Berbra a držel mafiánskou kliku u moci. Ostatní se Berbrem plácali po ramenou, když je milostivě navštívil, a byli ochotni pro trochu výhod či peněz pro sebe, své děti a kamarády udělat pro toho darebáka cokoliv. Za pár drobečků, které jim Roman smetl ze stolu, prodali duši ďáblovi, tak by měli svého pána následovat a odstoupit!

    Vloženo 23.10.2020 10:02:28

    • anonymní čtenář 

      Reagovat

       

      Máš důkazy? Sem s nimi. Jinak pozor na možné žaloby.

      Vloženo 23.10.2020 11:36:28

      • anonymní čtenář 

        Reagovat

         

        Důkazem jsou zápisy z valných hromad, tam je vše přesně zaznamenáno. A hlavní je svědomí všech těhle lidí. Byli tam a mlčeli, nikdy se nepostavili proti tomu systému, který tady kmotr Bergra zavedl. Pokud s tím byli srozuměni, jsou stejně vinni jako vůdce!

        Vloženo 23.10.2020 11:52:57

        • anonymní čtenář 

          Reagovat

           

          Tak že tam je důkaz, že tak volil celý VV OFS jo?

          Vloženo 23.10.2020 12:56:03

    • anonymní čtenář 

      Reagovat

       

      Ty si dobrá duše Jirko, nebo Karle.

      Vloženo 23.10.2020 11:56:36

  • pravda je krutá a výběr prezentovaných osob ze strany JCTED nepochopitelný 

    Reagovat

     

    Dovoluji si uvést na pravou míru informace o strakonickém okresním předsedovi FAČR. Václav Zábranský je možná optimista, ale především je to ale bývalý svazák, komunista a posledních mnoho let aktivní berbrovec - člen Berbrova zločineckého gangu, který je tohoto času konečně zavřený ve vazbě za manipulaci zápasů a rozkrádání/tunelování veřejných financí. Kam chodí obskurní plátek JCTED pro výběr prezentovaných osob? Poslední dobou byla jasná umělá propagace a nadržování ODS a kmotru Kubovi, nyní propagace berbrovce. U kmotra Kuby je to jasné - koupil si to. U berbrovce Zábranského?

    Vloženo 22.10.2020 22:51:36

« Novější příspěvky 1 2  | Starší příspěvky »
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace