3D prototypy z kombinovaných materiálů vyrobíte na nové řadě tiskáren

Firemní aktuality ELVIRA, spol. s r. o.
— vydáno 21. října 2020

Pokud jste fanoušci multimateriálového 3D tisku, potěší vás jistě uvedení nové řady tiskáren Epsilon W50, W27 a Sigma D25. S velkou stavební kapacitou (až 420 × 300 × 400 mm) najdou uplatnění v celé šíři odvětví od konstrukce, přes prototypování až k výrobě.

Plně uzavřené stavební komory řady Epsilon předurčují tisk prakticky celé současné nabídky materiálů tiskových strun (filamentů). Lze tisknout z náročných technických materiálů, speciálně teplotně, chemicky a mechanicky odolných. K dispozici jsou také materiály určené pro styk s potravinami nebo pro medicínské aplikace.

Aktuálně jsou tyto 3D tiskárny oficiálně dostupné pro český a slovenský trh. Online si můžete objednat zkušební výtisk. Jakmile pomine současná situace, lze se s těmito zařízeními seznámit osobně v některém z předváděcích center partnerů Abc3D.

Elvira | Abc3D patří mezi největší dodavatele 3D technologií a 3D služeb na CZ/SK trhu. Disponuje nabídkou čtyř desítek 3D tiskáren šesti různých tiskových technologií s více než tisícovkou tiskových materiálů, dále pak 3D skenery a software pro reverzní inženýring a inspekci kvality 

Další článek: Nové funkce SOLIDWORKS 2021 na platformě 3DEXPERIENCE