HASIČSKÝ ZÁCHRANNÝ SBOR – JIHOČESKÝ KRAJ: Nedávné výjezdy k událostem na Prachaticku

HASIČSKÝ ZÁCHRANNÝ SBOR – JIHOČESKÝ KRAJ: Nedávné výjezdy k událostem na Prachaticku

Úterý 20. října

10:27 Dopravní nehoda – V Prachaticích na křižovatce ulic Husova a Zahradní došlo ke střetu osobního auta značky Škoda s nákladním vozem Mercedes Benz Actros. Při nehodě utrpěla zranění jedna osoba, kterou ošetřovala ZZS. Zasahující profesionální hasiči z prachatické stanice zajistili místo nehody a u Škody odpojili autobaterii. Po dobu šetření nehody Policií ČR pak řídili v místě nehody provoz. Zásah jednotka ukončila úklidem vozovky, kdy zametla ze silnice úlomky plastů a střepy. Havarovanou Škodu hasiči odtlačili mimo vozovku.

17:41 Požár – Vimperští profesionální i dobrovolní hasiči byli vysláni do Palackého ulice ve Vimperku, kde byl ohlášen požár izolace teplovodu. Průzkum ukázal, že zahoření izolace nakonec nezpůsobilo žádnou škodu. Zakouřené sklepní prostory hasiči odvětrali.

19:12 Technický zásah – Prachatická profesionální jednotka vyjela do Slámovy ulice v Prachaticích k nouzovému otevření bytu. Majitel bytu se neozýval ošetřovateli. Hasiči nakonec nemuseli zasahovat, majitel otevřel sám.

(vm)

 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře