Natáčení druhé sezóny seriálu Zaklínač jede jak v rychlíku a po posledních informacích máme pro Vás novinky o dalším místě natáčení. V minulých článcích jsme Vás informovali, že se natáčelo po celé severní Anglii a využívaly se některé z nejúžasnějších míst v regionu, včetně malebné jezerní oblasti Lake District a dechberoucích vodopádů High and Low Force v oblasti North Pennines.

-reklama-


Jedna část obsazení, jak jsme Vás již informovali před nedávnem, je zaneprázdněna natáčením scén u vodopádů. Jedná se o Anyu Chalotru a Freyu Allan. Druhá skupina se již připravuje na natáčení jižněji, a vypadá to tak, že se dočkáme i dalších vodopádových scén. Aktuálně se tato část obsazení nachází v oblasti Malham v Yorkshire Dales.

Místní, který scény popsal jako masivní, prozradil, že natáčení probíhá u dvou blízkých vodopádů, Janet´s Foss a Gordale Scar. Gordale Scar je vápencová rokle, ve které se nacházejí vodopády a útesy vyšší než sto metrů. Janet´s Foss je menší vodopád poblíž Malhalmu, který se vlévá do jezírka pod ním. Je pojmenován po pohádce, podle které kdysi obývala jeskyni královna víl.

Oblast kolem Gordale Scar se výrazně liší od vodopádů High and Low Force Waterfalls v Durham County, co jistě znamená, že štáb zde bude natáčet zcela novou scénu, možná i s dalšími členy obsazení. Teleportuje se Yennefer nebo je zase na řadě Geralt? Sledujte náš web, a žádná z novinek Vám neunikne.

-reklama-