Řidič náklaďáku odmítl policistům najet na váhu! Jiný šofér couval na rušné silnici za zatáčkou
Kontrolní vážení u Mostu. Foto: Policie ČR
Most

Mostecko - Policisté silničního dohledu mosteckého dopravního inspektorátu tento týden po dva dny kontrolovali nákladní dopravu a zaměřili se opětovně na to, zda nákladní vozidla mají přípustnou hmotnost.

Během dvou dnů policisté při kontrolách nákladní přepravy odhalili 17 dopravních přestupků. Devět pokut bylo uloženo na místě v příkazním řízení za 66 000 korun, osm přestupků bylo oznámeno příslušnému správnímu orgánu. V šesti případech byla překročena maximální možná hmotnost vozů, u jednoho byly překročeny rozměry.

"Jeden řidič odmítl kontrolní vážení a další muž za volantem couval na silnici I. třídy za nepřehlednou zatáčkou, oba vyinkasovali pokutu," uvedla Ludmila Světláková, tisková mluvčí Policie ČR.

U jednoho auta policisté odebrali zvláštní registrační značky, které byly na vozidle vyřazeného z provozu.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru