Recidivista z druhého konce země kradl v Mostě v drogériích. Vůbec si to nepamatoval
Ilustrační foto
Most

Most - Do Mostu přijel na návštěvu za příbuznými a měl zde krást ve dvou případech v prodejnách. Několikrát soudně trestaný muž z Ostravy kradl v době nouzového stavu a vyšetřovatel ho obvinil ze zločinu krádeže. Za ten mu hrozí až osmiletý trest odnětí svobody.

Muž měl krást v mosteckých drogériích. Poprvé si měl odnést osm kusů náhradních hlavic na holení, aniž by za zboží zaplatil. O několik dnů později v jiné drogérii si měl do své bundy uschovat 14 kusů řasenek. Krádež odhalily pracovnice prodejny a muže chtěly zadržet. Ten ale z místa utekl.

Celkem způsobil škodu ve výši 3 600 korun. Muže zaznamenaly kamery v objektech a podle záznamu byl lapka ztotožněn policistou z hlídkové služby. V současné době je obviněný ve vazbě v souvislosti s jinou trestnou činností. Co udělal s věcmi, Ostravan policii nesdělil. Prý si vůbec na krádeže nepamatuje.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru