Filuta vykradl auto otevřeným okénkem. Svoje auto postavil hned vedle, aby nebyl vidět
Ilustrační foto: CC0
Most

Most - Na příležitost zareagoval okamžitě muž ve věku 39 let z Mostu. Ten měl projíždět mosteckou ulicí Dělnická, když si na parkovací ploše všiml stojícího osobního vozidla, které mělo plně otevřené okno u spolujezdce.

"Muž svým autem zajel hned vedle, aby nebyl nápadný, a poté okénkem vlezl dovnitř a z vozidla měl odcizit tašku, notebook, nabíječku, sluchátka, koženou bundu, batoh, peněženku s doklady a kreditní kartou, klíče, brýle a další věci, vše v hodnotě 11 tisíc korun. Následně rychle nasedl do svého vozidla a z místa odjel," popisuje jeho jednání mluvčí Policie ČR Ludmila Světláková.

Policisté obvodního oddělení Most Zahradní, kteří na případu pracovali, záhy odhalili totožnost podezřelého. Vyšetřovatel Mostečana obvinil ze zločinu krádeže a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku, za které hrozí až osmiletý trest s ohledem na skutečnost, že ke krádeži došlo v době vyhlášeného nouzového stavu.

Obviněný byl již v minulosti trestán a v současné době je ve výkonu pro jiný delikt. Odcizené věci policie nezajistila. Notebook údajně obviněný prodal neznámé osobě a další věci prý zahodil.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru