Čtvrtek 18. dubna 2024, svátek má Valérie
130 let

Lidovky.cz

Kultura

Nejočekávanější seriál roku se blíží. Mělas to vědět láká na Hugha Granta a Nicole Kidmanovou

Seriál Mělas to vědět (2020). foto: HBO

LOS ANGELES - Seriál Mělas to vědět (The Undoing) od tvůrci Sedmilhářek a Nočního recepčního vypráví o úspěšné terapeutce, které několik dnů obrátí život úplně vzhůru nohama. Šestidílné drama má na HBO premiéru naplánovanou na 25. října.
  11:00

Úspěšná terapeutka Grafe Fraserová (Nicole Kidmanová) má se svým manželem Jonathanem (Hugh Grant) dokonalý život. Má skvělý dům, luxusní auto a její syn (Noah Jupe) navštěvuje prestižní newyorskou soukromou školu. Sled nečekaných událostí však Grace ukáže, že muž, vedle kterého žije, je pro ni stále někým neznámým. Nevyjasněná vražda vrhá stín na celý její život a Grace ví, že musí sebrat všechny síly, aby mohla začít znovu žít.

Seriál Mělas to vědět (2020).
Seriál Mělas to vědět (2020).

Jako tvůrce a scenárista je pod šestidílným seriálem podepsaný David E. Kelly (Sedmilhářky, Mr. Mercedes). O režii se postarala Susanne Bierová (V pasti, Po svatbě). 

S vseriálu dále hrají  Donald Sutherland, Fala Chenová, Édgar Ramírez, Lily Rabeová, Ismael Cruz Cordova nebo Matilda De Angelisová.

Seriál vznikl na motivy stejnojmenného knižního thrilleru spisovatelky Jean Hanff Korelitzové. V českém překladu ho v roce 2014 vydalo nakladatelství Grada. 

Měsíc bez starostí s BEBELO® Milk 2: Vyhrajte zásobu mléka pro miminko
Měsíc bez starostí s BEBELO® Milk 2: Vyhrajte zásobu mléka pro miminko

Zajistěte svému miminku to nejlepší hned od začátku s BEBELO® Milk 2, které je pečlivě vyvinuté pro harmonický růst a vývoj vašeho dítěte. Mléko...