Nový reproduktor HUAWEI Sound ve spolupráci s Devialet - Nová éra bezdrátového Hi-Fi

22. října 2020 vydala společnost Huawei ve spolupráci s akustickým gigantem Devialet nový bezdrátový reproduktor ze série HUAWEI Sound. Společnosti uzavřely partnerství v roce 2019 s uvedením prémiového bezdrátového reproduktoru HUAWEI Sound X, který zpřístupnil špičkový zvuk a akustické technologie široké základně běžných uživatelů stejně jako audiofilům.

HUAWEI Sound nové generace je korunním klenotem plodného partnerství s Devialet. Všechny reproduktory z této řady využívají akustický patentovaný design Devialet, díky kterému poskytují posluchačům ještě lepší prožitek z hudby. HUAWEI Sound je sice výrazně menší než Sound X, ale jeho zvukové vlastnosti, které uživatele jednoduše vtáhnou, svědčí o jedinečných a vzájemně se doplňujících talentech společností Huawei a Devialet.

V malém těle velký výkon

Tento produkt nejnovější generace využívá inovativní akustický design, založený na spojení čtyř reproduktorů, který je výsledkem bezkonkurenční odborné znalosti Devialetu. HUAWEI Sound se skládá z jednoho 4palcového basového reproduktoru o výkonu 40 W a ze tří zvukových jednotek s výkonem 3x5 W. Navzdory své velikosti se jedná o vysoce výkonný reproduktor, a to díky konfiguraci Devialet Push-Push, která umožňuje vzájemné posilování mezi dvěma pasivními radiátory, které neutralizují zpětné vlny vibrací. Konfigurace reproduktoru tak podstatně sníží přítomnost zkreslení způsobeného dozvukem membrán a zajistí bezkonkurenční stabilitu při vysoké hlasitosti až do 90 dB a vždy produkuje dechberoucí čistý zvuk bez jakéhokoliv zkreslení.

Silné basy jsou charakteristickou vlastností řady HUAWEI Sound. V novém modelu je ještě navýšena jejich síla použitím technologie Devialet SAM® 2.0 a také vůbec prvním zabudováním struktury „1 woofer + 2 pasivní jednotky". Tento velmi složitý, důmyslně navržený, akustický model umožňuje ovládání posunu basového reproduktoru a pasivních radiátorů, aby bylo zajištěno maximum současných vibrací spolu s absencí zkreslení na nízkých frekvencích a širokým dynamickým rozsahem. Výsledkem je, že basové tóny reproduktoru HUAWEI Sound jsou plnější a hlubší.

Technologie SAM® 2.0 vylepšuje realistický zážitek z hudby a poskytne posluchači z pohodlí obývacího pokoje stejný zážitek, jakým je živý koncert. Díky podpoře SAM® 2.0 a designu Push-Push vytváří HUAWEI Sound nespoutaně silný a mocný zvuk, zatímco zachovává ohromující míru věrnosti a vytváří tak novou mimořádnou definici bezdrátového reproduktoru.

Skutečný 360° prostorový zvuk s technologií Devialet SPACE TM

SPACE TM boří tradiční představu, že prostorový zvuk vyžaduje více strategicky rozmístěných reproduktorů po celé místnosti, rozdělením vstupního signálu na přímý zvuk, odražený zvuk a okolní hluk pomocí speciálního algoritmu. Tři reproduktory orientované různými směry poté přijímají signál na základě polohy posluchače a společně vytvářejí z jednoho zařízení ohromující prostorové zvukové efekty, které překračují inherentní prostorová omezení každé místnosti.

K tomu všemu ještě nabízí HUAWEI Sound čtyři obohacující zvukové efekty Devialet SPACETM s názvy „Soundstage", „Vocals", „Hi-Fi" a „Bass", které vylepší jakoukoliv hudbu od symfonií a árií po rockové skladby! Tato nastavení lze překvapivě snadno konfigurovat v aplikaci HUAWEI AI Life.

Více způsobů připojení pomocí vylepšeného přenosu zvuku klepnutím

HUAWEI Sound také nabízí bezkonkurenční pohodlí díky své široké škále možností připojení, včetně připojení Bluetooth (LDAC), UPnP a 3,5 mm AUX-in*.

*3.5mm AUX-in kabel je prodáván samostatně

HUAWEI Sound také využívá průlomové funkce přenosu klepnutím, pomocí které může uživatel bleskurychle spustit přehrávání zvuku z telefonu v reproduktoru pouhým poklepáním telefonu na tělo reproduktoru*. Podporována je rovněž technologie LDAC, která umožňuje Bluetooth přenos ve vysokém rozlišení až 990 kb/s (teoretická hodnota), což je trojnásobek oproti standardnímu Bluetooth přenosu.

*Sdílení zvuku skrze OneHop je podporováno pouze na telefonech Android se systémem Android 5.1.1 nebo novějším s povoleným NFC a zapnutou obrazovkou telefonu. V současné době není podporováno systémy iOS.

Charakteristický klasický design Devialet

Reproduktor HUAWEI Sound dědí prémiový styl po svém předchůdci Sound X se speciální elegantní lesklou povrchovou úpravu, která imituje povrch klavíru. Spodní část těla je potažena lesklou látkou s mřížkami, která umožňuje volný a snadný přenos zvuku, stejně jako ochranu proti prachu a postříkání. Hudba přehrávaná na HUAWEI Sound přenáší posluchače na scénu živého koncertu a vytváří tak intimní, ale zároveň majestátní zážitek.

Tento produkt v sobě kombinuje bezkonkurenční zdatnost Huawei v oblasti komunikačních technologií a špičkové akustické kapacity společnosti Devialet. Výsledkem této spolupráce je zážitek z poslechu, který je stejně evokující, jako je jedinečný. HUAWEI Sound se svým vydáním přináší novou éru bezdrátového Hi-Fi, ve které může být emocionální rezonance našich oblíbených skladeb a zvuků věrně reprodukována kompaktním domácím Hi-Fi reproduktorem.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1315104/1.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1315103/2.jpg

Kontakt: Fentu Pan, panfentu@huawei.com

Klíčová slova Čína-elektronika-Huawei

Oblast
Asie, Austrálie (as)

Kategorie
IT, telekomunikace

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.