Ozajstný hip hop, streetfood a tenisky. Hypebeast Homer v tom umí chodit

22. říjen 2020

Návštěvou nás poctil brat Homer, pouliční reportér, sneakers connoisseur a gurmán tělem i duší. Probrali jsme jeho aktuální klubový crush i hudební dospívání a bylo nám do zpěvu. Tak ozajstně rapovo-slovenský takeover playlist Flám ještě nezažil!

Homer, založením původně rocker, přesedlal na rap až v době sílící puberty, kdy se poprvé ztratil v epické flow Eminemova deklamování. Mom's spaghetti nicméně stále příliš nemusí, stejně jako jeden z pokladů své národní kuchyně halušky. Na čem si tedy Homer rád smlsne? Takový příjemný slider, to už je jiné kafe. Nebo spíš kachna.

Homer821

Z východní rapové provenience nesměl chybět Kontrafakt, za zástupce tělnaté zaoceánské scény jsme potom zvolili Ricka Rosse, s nímž sdílíme nejen lásku k hruškám. K jídlu se ostatně stočila řeč skoro pokaždé, ať už šlo o nové koření Milion+ kliky (a track Rolls, který dle Honzy zcela jednoznačně odkazuje k rohlíkům), nebo pohřební klasiku Yesterday, která prý Paula napadla u míchání vajec. Na těch jsme se ovšem shodli všichni.

Stejně jako na faktu, že láska musí dříve či později vždy projít žaludkem. Hlavně ta k hudbě. Muzika je pro nás totiž především stále hodně fyzická záležitost a Homerova bangin selekce nás rozhodně nenechala v klidu. Každopádně, všechny cesty vedou na talíř a u jídla má být podle Homera ticho. Pokud tedy nejíte ramen. Amen.

Kolik vajec si dává Homer k snídani? Jak moc dopředu si připravuje svoje DJ sety? A může Lil Wayne ven? Poslechněte si Flám!

Playlist:

Shygirl – Slime
Yzomandias Rick Ross Rolls ft. Nik Tendo
Drake x Kanye x Lil Wayne x Eminem – Forever
Iné Kafe – Ráno
Kontrafakt – Dáva mi
Eminem – Lose Yourself
Horkýže Slíže – Silný refrén
Rick Ross – Hustlin'
The Beatles – Yesterday

autoři: Jan Bárta , Kewu
Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.