Hlavní obsah

Vše, co ví Dolly Aldertonová o lásce

Právo, rea

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

O dospívání, dozrávání a celé té spletité cestě, na níž se učíme o přátelství, práci, ztrátě i lásce. Vtipná i dojemná. Taková je druhá kniha novinářky a spisovatelky Dolly Aldertonové Vše, co vím o lásce. Před dvěma lety za ni získala britskou národní cenu National Book Award for Autobiography. Nyní ji u nás vydalo nakladatelství Moba.

Foto: Moba

Obal knihy

Článek

Někteří ji přirovnávají k deníku Bridget Jonesové. S tím rozdílem, že tyto sepsané příběhy se opravdu staly.

Dolly Aldertonová, bývalá autorka sloupku o randění v Sunday Times, totiž ve svých memoárech vypráví o tom, jak se zamilovala, jak bojovala se sabotováním sebe sama, hledala si práci, jak se opila, jak se s ní rozcházeli a jak zjistila, že kamarádi tu pro vás budou pořád, i po divokém nočním tahu. Je to kniha o špatných rande, dobrých přátelích a především o tom, že nepotřebujete nikoho dalšího než sebe sama.

Prvotinou Dolly Aldertonové je román z třicátých let minulého století Ghosts. I ten je věnován vztahům. Převážně však rodinným.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám