Jak na přirozený make-up?

Vydáno 22.10.2020 | autor: iREPORT

Výběr dokonalého základu pro pleť je důležitý pro pěkný make-up. Nejprve se podívejte na svou pokožku - hodně záleží na její barvě, typu a stavu.

Jak na přirozený make-up? Jak na přirozený make-up?

Podklad dokonale sladěný s typem pleti je jedním z nejdůležitějších prvků líčení - zejména v případě citlivé a problematické pleti. Jaká kosmetika, kterou si nanášíte na obličej, má velký význam pro vzhled a stav pokožky. Jak vybrat perfektní podklad pro vaše líčení?

Nude make-up pro přirozený vzhled

Nude make-up je jemný a sotva znatelný make-up, díky kterému však budete vypadat mladší a krásnější a především výjimečně přirozeně. Móda pro přirozenost pokračuje a zářivá, svěží a zdravá pleť je nezbytná. Z tohoto důvodu se toto líčení stalo tak populárním - doporučuje se pro běžné denní líčení, například na univerzitu, do kanceláře nebo jen každý den.

Přirozený efekt – jaký podklad vybrat?

Důležité je znát typ pleti, tj. identifikovat její silné a slabé stránky. Mezi nedostatky patří sklon k podráždění a suchost, mastná T-zóna, zarudnutí a výhody pěkná a jednotná barva. Jak vybrat perfektní základ v podobě podkladové báze? Může testovat vybrané produkty na zápěstí nebo ruce, ale také zkontrolovat jejich odstíny na obličeji pod očima a na tvářích, stejně jako na krku a dekoltu. Nejlepší je vybrat jej v přirozeném světle, ne v umělém světle drogerie. Také je vhodné počkat několik minut, než podklad oxiduje a získá svůj cílový odstín.

Kvalitní výrobky jsou většinou bez obsahu nebezpečných syntetických látek, organických látek, nezanášejí póry, dokonale se promíchají a dobře hydratují pokožku, nezatěžují pokožku, jsou extrémně odolné, vytvářejí efekt „druhé kůže“ a jsou ideální pro make-up bez líčení.

Jak vytvořit dokonalé líčení?

Pokud má pleť vypadat perfektně, je nejdůležitější zmíněný podklad, ale také pudr. Nejlepší kosmetika bude lehké konzistence, jemně matná, aby zakryla efekt třpytivé tváře. Make-up a pudr by měly být vybrány tak, aby se nedostavil efekt masky, protože pak pleť vypadá velmi uměle. Kromě toho můžete jemně nanést na lícní kosti zvýrazňovač, bronzer nebo trochu růžovou v jemné barvě. Vyberte si kosmetiku v přírodních odstínech - béžová, nahá, růžová.

PR, foto Makeup.cz

Mohlo by Vás zajímat

zavřít