Holiči si dali noční šichtu! Do barber shopu chodili muži i za tmy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Holiči si dali noční šichtu! Do barber shopu chodili muži i za tmy

O frizury Petra Machů (26,vpředu) a  Miroslava Dlabaji (36) se starali Lukáš Marušinký (vpředu) a Michael Janík.
O frizury Petra Machů (26,vpředu) a Miroslava Dlabaji (36) se starali Lukáš Marušinký (vpředu) a Michael Janík. (Foto Aha! – Slávka Červená)

Aby vyšli vstříc co největšímu počtu zákazníků, rozhodli si holiči Lukáš Marušinský (27) a Michael Janík (26) ze Zlína stříhat a holit celou noc.

Z barber shopu Na Fešáka v Obchodním domě ve Zlíně vycházely celou noc desítky mužů. „Plno bylo hned, jak jsme to dali ve známost. Dělali jsme bez přestávek, aby nás únava nedohnala,“ řekl zakladatel shopu Lukáš. Krize přišla na oba po druhé hodině. „Strašně nás bolela kolena. Ale zvládli jsme to. Zákazník nám dovezl z benzinky kávu a pili jsme energetické nápoje,“ doplnil Michael.

V první vlně pomohli

Nyní oba holiče čeká existenční nejistota, musí mít zavřeno. „V první vlně nás zákazníci podrželi. Předplatili si služby a koupili si dárkové poukazy, aby nás podpořili hotovostí. To nám pomohlo. Snad to bude tak i nyní,“ doufají Lukáš a Michael.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.