Děti od rodin? Zapomeňte! Paroubková naložila Prymulovi

23.10.2020 8:25

Nápad ministra zdravotnictví Romana Prymuly (za ANO) poslat děti do škol v přírodě, v případě, že se nebudou moci vrátit 2. listopadu do školních lavic, rozčílil Petru Paroubkovou, exmanželku někdejšího premiéra Jiřího Paroubka. Ministrovi proto napsala otevřený dopis, o němž informovalo TN.cz.

Děti od rodin? Zapomeňte! Paroubková naložila Prymulovi
Foto: Hans Štembera
Popisek: Petra Paroubková

Anketa

Podporujete omezení volného pohybu a uzavření obchodů?

68%
32%
hlasovalo: 24314 lidí
To, co v době krize zažívají děti, je podle Paroubkové noční můra každého rodiče a pedagoga. „Chaos, změny nařízení a v konečném důsledku to nejhorší – Vašich názorů ze dne na den. Apeluji na Vás kvůli nesystematičnosti a změnám názorů, které se dějí ze dne na den. A na které nejvíc doplatí naše děti,“ píše Prymulovi v dopise Paroubková, která vychovává dceru Margitu.

„Je nemyslitelné, abyste školy v přírodě nedoporučil, nařídil distanční výuku, slíbil návrat do škol 2. listopadu a vzápětí přišel s naprosto scestným nápadem poslat děti na dva týdny ‚učit se‘ do škol v přírodě…“ kritizuje ministrovy kroky.

V dopise píše, že oddělování rodičů od dětí, zřizování různých táborů, to už v evropských dějinách několikrát bylo. „A všichni víme, jak to dopadlo. Neberte si naše děti jako rukojmí!“ píše dále ministrovi zdravotnictví.

Podobný názor jako Paroubková zastává mnoho rodičů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nab

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…