InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Kroužkování ptáků s přednáškou

    pátek 19.4 9:00 - Sýpka u rybníka Topič

  • Multinstrumentální koncert kapely Jablkoň

    pátek 19.4 19:30 - Hospoda U Datla, Blatná

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nabízel půjčku, ukradl z účtu peníze

ČESKOKRUMLOVSKO - Českokrumlovští policisté pátrají po neznámém pachateli, který na jedné ze sociálních sítí podvodně vylákal na mladé ženě pod záminkou zprostředkování půjčky ve výši 40 tisíc korun poplatky, které byly údajně podmínkou získání půjčky. Poškozená mu měla v uplynulých dnech zaplatit převodem ze svého účtu téměř 500 korun. Poté pachatel na ženě vylákal i přihlašovací údaje k jejímu internetovému bankovnictví. Žádná půjčka se neuskutečnila a poškozené navíc z účtu zmizelo téměř 10 tisíc korun. Pak už údajný poskytovatel půjček přestal komunikovat.

 

Policisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu neoprávněný přístup k počítačovému systému a nosiči informací. Nikdy nikomu nezasílejte přístupové údaje a hesla ke svým účtům! Při sjednávání finančních půjček je vždy lepší a bezpečnější osobní kontakt na pobočkách!

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace