Hlavní obsah

Pokračování Krotitelů duchů i Pravé blondýnky odsunul covid

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Filmy Krotitelé duchů: Afterlife i Pravá blondýnka 3 se odkládají. Odloženy byly během roku už desítky premiér, pandemie tak definitivně zrušila většinu hollywoodských projektů.

Foto: Columbia Pictures

Bill Murray a Sigourney Weaverová v prvních Krotitelích duchů.

Článek

Krotitelé duchů: Afterlife se přesouvají na červen 2021. S jistotou ale v této chvíli nejde říct téměř nic. Jde o pokračování dnes už klasické komedie z roku 1984. Druhý díl přišel v roce 1989 a v roce 2016 vstoupilo do kin nešťastné a nevtipné pokračování Krotitelky duchů, které neobsahovalo původní postavy a u diváků propadlo stejně jako u kritiky.

Aktuální film tento díl raději ignoruje a hlásí se zase k pojetí z 80. let. Dokonce v něm hraje Sigourney Weaverová, která měla vedlejší roli v původním snímku z roku 1984.

„Bude to bláznivé zase spolupracovat s klukama,“ neskrývá herečka a ikona sci-fi své nadšení. Původními protagonisty byli Bill Murray, Dana Aykroyd a Harold Ramis, který už zemřel.

Foto: MGM

Pravá blondýnka se vrací se zpožděním.

Komedie Pravá blondýnka 3 má jít nově do kin až v květnu 2022. Hlavní roli hraje samozřejmě nenapodobitelná Reese Witherspoonová, která má patent na růžové kostýmky a blondýnkovské hlášky. Ve vedlejších rolích jí sekundují Matthew Davis (Warner Huntington III), Ali Larterová (Brooke Taylor Windhamová), Holland Taylor (profesor Stromwell) či Luke Wilson (Emmett Richmond). Autory scénáře jsou Mindy Kalingová a Dan Goor.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám