Moje šťastná hvězda

Začal si užívat jinde?

Známý český herec ONDŘEJ RYCHLÝ (28) nyní září v primáckém seriálu Sestřičky Modrý kód. Jeho partnerka TEREZA KRIPPNEROVÁ (31) by ale byla údajně raději, kdyby tam vůbec nehrál. Co jí začalo vadit?

Pohledný mladý herec a syn legendy z Ordinace v růžové zahradě Petra Rychlého (55) Ondřej (28) se dlouhou dobu objevoval v seriálu Modrý kód, kde si získal srdce nejedné fanynky. On však měl oči jenom pro svou vyvolenou, jazzovou zpěvačku Terezu Krippnerovou (31), se kterou má syna Tobiáše (1,5).

Jejich rodinná idyla se ale v poslední době měla začít otřásat v základech. Pár má totiž mít neshody kvůli natáčení seriálu. O co přesně jde?

Péči ze začátku nezvládali

Stejně jako všichni nezkušení rodiče i oni ze začátku s novou úlohou dost bojovali. ,,Měsíc a půl jsme se pořádně nevyspali,“ vzpomíná Rychlý na dobu, kdy přivítali na svět první dítko. Všechno se ale nakonec dalo do pořádku, Ondřej se vrátil do práce a Tereza se starala o malého Tobiáše.

Zatímco herec si pořád žil svým životem a byl neustále ve společnosti svých kolegů, jeho partnerka měla tak spoustu času na přemýšlení a brzy se měly dostavit i obavy. A možná k nim měla opravdu důvod.

S kolegyní se měl sblížit

Ondřej si má totiž až moc rozumět s novou tváří televize Prima, mladičkou Natálií Halouzkovou (19), se kterou má být v neustálém kontaktu. A to údajně nejen na place. V minulosti oba hráli v seriálu Gympl s (r)učením omezeným, tehdy ale bylo Natálii pouhých dvanáct let.

Za ta léta z ní ale vyrostla krásná slečna, a tak není divu, že po ní její kolegové šílejí. V současné době má být sice zadaná, nevinnému povyražení se ale zjevně nebrání. A to Rychlému asi nedá spát.

Zničí jim žárlivost vztah?

To ale musí Terezu neuvěřitelně štvát. Vždyť ona je tou vyvolenou, se kterou má trávit čas. Dokážou to ustát, nebo dojde na rozchod?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden