Bohdalová v ráži! Urážky lítaly na všechny strany | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Bohdalová v ráži! Urážky lítaly na všechny strany

Jiřina Bohdalová
Jiřina Bohdalová (David Malík)

Herci jsou od podstaty emotivní. Z toho důvodu je pro ně někdy těžké ukočírovat pocity, jež v nich zrovna eskalují. Někdy se to nepodaří vůbec. A pak je z toho malér! Dokonce i jedna z nejlepších hereček Ćeska Jiřina Bohdalová (89) přiznává ve své autobiografické knize, která právě vychází, že má jeden takový na svědomí.

Terčem jejího hněvu se před lety stali režisér Jaroslav Dudek a jeho manželka Jana Štěpánková. „Došlo k tomu, když Hubač přinesl na Vinohrady scénář Domu na nebesích, dal ho přečíst Dudkovi a ten chtěl, aby hlavní roli hrála Jana. Hubač řekl, že to je vyloučené, protože to psal mně na tělo,“ píše ve svých memoárech podle webu Blesk.cz herečka.

Zlatá maska už dnes večer! Komu fandí Jiřina Bohdalová?

Video se připravuje ...

Jaroslav Dudek se urazil a hru vrátil. Režie se ujal nakonec Václav Hudeček. A jednoho večera, když byly přípravy v plném proudu, se v divadelním klubu setkala Bohdalová s Dudkem a Štěpánkovou u jednoho stolu... Řekla, že by bylo skvělé, kdyby Jana hrála paní domácí. Dudek zbrunátněl. „Jak vás to vůbec mohlo napadnout!" vykřikl. „Co si to dovolujete?“

Reakce Bohdalové, která měla v sobě dva panáky a cítila se zhrzená kvůli tomu, že jí nechtěl dát roli, na sebe nenechala dlouho čekat. „Co si to dovoluju? Tak já vám to teda řeknu, když se k tomu nikdo nemá. Pořád preferujete a obsazujete svou ženu! Ona nemůže hrát všechno od Šumavy k Tatrám!“ A průšvih byl na světě. „Omluvou se to už zachránit nedalo, leda to hovno ještě víc rozmazat,“ přiznává herečka v knize Můj život mezi slzami a smíchem.

Už aby byl konec! Jiřina Bohdalová (88) trpí kvůli novému pořadu:

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.