23. října 2020 • 14:10

Vycházející hvězda Muchová o rapu i budoucnosti: Na čem musí zapracovat?

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Výborně obsazený turnaj WTA J&T Banka Ostrava Open 2020 skončil pro Karolínu Muchovou ve druhém kole. Se sedmou nasazenou Elise Mertensovou z Belgie prohrála ve dvou setech 4:6 a 3:6. „Prohra mě mrzí, na druhou stranu jsem ráda, že teď budu mít volno,“ říká čtyřiadvacetiletá rodačka z Olomouce. Podívejte se na velký rozhovor s vycházející tenisovou hvězdičkou pro iSport Premium přímo z ostravské bubliny.



Muchová ostravským podnikem ukončila náročnou sezonu ovlivněnou koronavirovou pandemií. „Teď si dám volno a budu mít čas se připravit na nový ročník. Momentálně žádný plán nemám, ale ráda bych na týden až dva někam vycestovala. Musím se podívat, kam vlastně vzhledem k současným restrikcím můžeme,“ vypráví Muchová.

Talentovaná hráčka letošní nevšední tenisový ročník využila alespoň ke splnění studijních povinností a k úspěšnému absolvování maturity. „Jsem ráda, že jsem si ji mohla odškrtnout jako věc, na kterou už nemusím v budoucnu myslet. Momentálně chci pracovat více na sobě a přidat ještě v tenisu. Na vysokou školu momentálně nepomýšlím, nejsem studijní typ,“ popisuje loňská wimbledonská čtvrtfinalistka.

MOMENTY 3. DNE: Černý český čtvrtek i nejkrásnější zápas
Video se připravuje ...

Naopak by se Muchová po skončení své sportovní kariéry mohla uplatnit v hudebním byznysu. Na svém Instagramu se pochlubila nahrávkou, ve které velmi obstojně rapuje. „Pár lidí mi psalo, že se jim to líbilo. Ti, kterým se to nelíbilo, se neozvali. Takže to mělo pozitivní ohlas. Osobně poslouchám rock, ale ocením i nové skladby Justina Biebera,“ směje se dcera bývalého prvoligového fotbalisty Josefa Muchy.

Podívejte se na to, co dalšího Karolína Muchová prozradila v rozhovoru s redaktory deníku Sport Martinem Vaitem a Janem Jarochem. Jak chce dál rozvíjet svou tenisovou kariéru a jaké má plány do budoucna? Více ve VIDEU. 

Česká tenistka Karolína Muchová
Česká tenistka Karolína Muchová

Plíškovou poznamenal špatný konec sezony, říká Cetkovská
Video patří k placenému obsahu iSportu
Odemknout video

Muchová prozradila, že je singl. Co řekla o nabídkách z tenisového prostředí?
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud