On-line služba SledováníTV se rozšířila do televizorů Toshiba, Panasonic a dalších, bude také v Roku TV a na Xboxu

23. říjen 2020

Služba v oficiální zprávě pro média uvedla, že se stává platformou s nejvyšším počtem podporovaných zařízení. V nabídce SledováníTV jsou i dva programy ve vysoké obrazové kvalitě – NASA UHD a Extasy 4K.

On-line služba SledováníTV rozšiřuje významně počet zařízení, na kterých je tato platforma dostupná. Nově se kromě Amazon Fire TV jedná o společnost Vestel stojící za značkami Toshiba, Hitachi, JVC nebo Panasonic, minoritně také pod vlastními značkami jako Finlux, Luxor či Westwood. Firma v oficiálních materiálech uvedla, že se tímto služba SledováníTV stává platformou s nejrozšířenějším počtem podporovaných zařízení. V současné době její provozovatel pracuje na aplikacích pro RokuTV a konzoli Xbox.

SledovaniTV je internetová televize, která nabízí více než 160 televizních kanálů a více než 50 rozhlasových stanic. Televizní vysílání lze zastavit, přetáčet, služba umožňuje zpětné zhlédnutí v délce až 7 dnů a můžete přepínat mezi jazykovými stopami, titulky i různou kvalitou vysílání od SD po 4K. Programy v Ultra HD jsou aktuálně v nabídce dva – NASA UHD a Extasy 4K. Se SledovanimTV získáte uživatel i virtuální videorekordér, k dispozici má až stodvacetihodinový prostor pro záznam televizního programu.

autor: lukpo
Spustit audio

Související