Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Režisér posledních X-Men chystá filmovou Battlestar Galacticu


ikona
do_Od
Battlestar GalacticaDark PhoenixSimon KinbergX-Men
Filmová Battlestar Galactica přibrala novou posilu. 

Možná už jste zapomněli, ale filmová Battlestar Galactica byla oznámena už v roce 2018. Tehdy se měl o scénář postarat Jay Basu (Dívka v pavoučí síti) a k režii si stoupnout Francis Lawrence (Hunger Games, Já, legenda). Přetočme list – blíží se konec roku 2020 a projekt se za tu dobu moc nepohnul. Tedy až doteď.

Snímek studia Universal totiž čerstvě přibral novou posilu. Scénář tak napíše x-menovský Simon Kinberg, jenž má na svědomí kromě jiného taky režii posledních X-Men: Dark Phoenix nebo nadcházející akčňárny 355. Ten pak bude začínat s čistím štítem, protože předchozí tvůrci jsou oficiálně pryč a snímek tak momentálně opět nemá režiséra.

Kultovní sci-fi běžela poprvé v televizi v letech 1978–1979, v roce 2003 následně vznikla tříhodinová minisérie, ze které se později stal populární seriál. A právě jeho fanoušci v posledních letech značně usilovali buď o pokračování, nebo nový film. Zatím není jasné, jestli tento projekt vše rebootuje, nebo místo toho naváže na příběh původní posádky. Vedle Kinbergova filmu měl pak taky vzniknout zcela nový seriál od tvůrce Mr. Robot, kolem toho je ale taky podezřele ticho. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace