Brightcove, globální trendsetter v oblasti videa, představuje odvážnou novou značku

Důvěryhodná a inovativní autorita poskytující video služby předním organizacím oživuje platformu značky celkovým vizuálním redesignem

Brightcove Inc., (NASDAQ: BCOV) světový lídr v oblasti video služeb pro podniky, dnes oznámil kompletní reimaginaci své značky. Čeká ji nový positioning a změna tonality, stejně jako odvážná nová grafická identita. Rebrand přichází v době, kdy je video plně využíváno jak spotřebiteli, tak podniky ve všech odvětvích. To utvrzuje společnost v jejím poslání globálně udávat směr, jakým se video platforma bude ubírat (tj. způsoby, jak bude video hostováno, sdíleno, monetizováno a přijímáno), a zároveň dosahovat cílů zákazníků prostřednictvím své špičkové technologie.

Tato tisková zpráva obsahuje multimédia. Plnou verzi naleznete zde: https://www.businesswire.com/news/home/20201022005373/en/

Brightcove je nedílnou součástí video průmyslu již více než 15 let, je průkopníkem inovací a poskytuje oceňované technologie a služby využívané mediálními organizacemi a podniky po celém světě. Tato zářivá nová identita odráží nyní, v době, kdy závislost zákazníků na videu posílila a zaznamenala exponenciální růst, neustálé úsilí společnosti posouvat hranice toho, co je ve videu možné a potvrzuje své trvalé odhodlání poskytovat svým zákazníkům ty správné prostředky k vyprávění jejich příběhů.

"Pro náš průmysl se jedná o klíčové období. Pro značky, které vidí sjednocující, zapojující a komunikační potenciál videa, zůstane video stále esenciální složkou jejich podnikání," uvedl Jeff Ray, generální ředitel Brightcove. "Naše zákaznická základna zahrnuje některé z nejinovativnějších společností na světě a my jsme hrdí na to, že se s nimi můžeme společně podílet na zachycování momentů, na kterých záleží. Vývoj značky reflektuje to, kým jsme dnes, naše ambice do budoucna a náš závazek společnostem, pro které je video zásadní součástí jejich firemních strategií."

Brightcove, s více než 50 průmysl definujícími patenty na svém kontě, žije a dýchá pro video a evoluce značky toto tvrzení jasně potvrzuje, ať už se jedná o řešení pro vysílání nebo publikování, marketing, podnikovou komunikaci, virtuální události nebo živý přenos. Tým Brightcove je hrdý na to, že svým partnerům usnadňuje práci s videem a stále čeká na video výzvu, se kterou se nebude moci vypořádat a inovovat ji.

Společnost poskytuje svá inovativní video řešení více než 3381 zákazníků po celém světě. Mezi jejich zákazníky patří lídři ve svých oborech z celého světa, včetně mediálních titánů jako SXSW a AMC Networks, gigantů v oblasti potravin a nápojů Chick-Fil-A a značek Dunkin, autorit zábavního průmyslu, jako je Akademie filmového umění a věd (Academy of Motion Picture Arts and Sciences) a Filmový festival Tribeca, virtuální vzdělávací společnosti MasterClass, stejně jako sportovní partneři, např. U. S. Open Americké golfové asociace a mnoho dalších.

O společnosti Brightcove

Pokud je video provedeno správně, může mít silný a trvalý účinek. Otevře srdce. Změní mysl. Podpoří kreativitu. Od roku 2004 pomáhá Brightcove zákazníkům objevovat a zažívat neuvěřitelnou sílu videa prostřednictvím svých oceňovaných technologií a umožňuje organizacím z více než 70 zemí z celého světa oslovovat jejich cílové skupiny odvážnými a inovativními způsoby.

Toho dosahuje rozvojem technologií dříve pokládaných za nemožné, poskytováním bezkonkurenční zákaznické podpory bez výmluv a využitím odborných znalostí a zdrojů globální infrastruktury. Video je nejpůsobivější a nejzajímavější médium na světě. Další informace naleznete na www.brightcove.com. Video That Means Business.TM („Video společnost, která to bere vážně“)

Původní verzi naleznete na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20201022005373/en/

Kontakty

Chris Royal

brightcove@id-pr.com

Zdroj: Brightcove Inc.

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

(BW)

Klíčová slova USA-elektronika-firmy-Brightcove

Oblast
USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)

Kategorie
IT, telekomunikace

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.