prof. Ing. Ivo Vondrák, CSc.

  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,25. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.10.2020 22:05:00

Prosím Vás, otevřete už konečně oči

Prosím Vás, otevřete už konečně oči

Komentář na facebookovém profilu k závažnosti situace stran koronaviru

V komentářích se stále objevují názory lidí, kteří zlehčují současnou situaci, nebo to všechno považují dokonce za konspiraci. Prosím Vás, otevřete už konečně oči a uvědomme si, že čelíme něčemu, čemu jsme dosud nečelili. Níže přikládám vyjádření šéfa České lékařské komory Milana Kubka.

Šéf ČLK Milan Kubek: "Za 3 dny nám zemřelo 300 pacientů. COVID-19 je u nás nyní 2. nejčastější příčinou úmrtí. Pro srovnání, na všechny druhy rakovin umírá 75 lidí denně."

"Za jeden jediný den se nám nakazilo 184 lékařů, 472 sester a 389 ostatních zdravotníků. Ze jeden den přišlo zdravotnictví o 1045 lidí. Celkem je nemocných 11 500 zdravotníků. Chtěl bych poděkovat všem, kteří dělají svoji práci a chtěl bych požádat veřejnost, aby navzdory nejrůznějším politickým tancům bezpodmínečně dodržovala veškerá protiepidemiologická opatření. To je jediné, co nás může zachránit."

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama