Zavřít reklamu

Apple dnes vydává svůj očekávaný iPhone 12 a při té příležitosti rozjíždí Samsung svou vlastní reklamní kampaň, která odkazuje na marketingovou historii jablíčkářské společnosti. Nové billboardy s přeškrtnutými minulými slogany Applu se objevily v Nizozemsku, a to v přímé blízkosti obchodů americké firmy. Jeden z billboardů přepisuje slavné „think different“ na „think bigger“, zatímco druhý mění „one more thing“, hojně používané při konferencích Applu, na „one more screen“. Sami se můžete níže podívat na to, jak reklamy ve skutečnosti vypadají.

SamsungAppleAds

Samsung tak v jedné reklamě hezky ukazuje, že se od Applu chce odlišovat, a zároveň jednoduše popisuje výhody druhého Foldu. Korejský gigant do rohu k názvu modelu navíc doplňuje jeho schopnost operovat na 5G sítích – věc, se kterou se Apple zásadně chlubil během představení iPhonu 12.

Dodejme, že Fold 2 se má proč chlubit, rozhodně to není žádné ořezávatko. Unikátní design ohebného displeje druhý model v řadě oproti svému předchůdci dotahuje do kvalitnější formy. Při rozevření se z telefonu stává spíše tablet s rozměrnou obrazovkou o úhlopříčce 7,6 palce. Ve složeném stavu ho lze používat jako normální telefon, v jehož srdci tepe osmijádrový Snapdragon 865+ podporovaný 12 gigabajty operační paměti, nabízející až 512 gigabajtů úložného místa. V čem předčí konkurenční iPhone, je i cena. Galaxy Z Fold 2 vyjde ve variantě s dvakrát menším úložištěm na takřka 55 tisíc korun.

Dnes nejčtenější

.