Zavřít reklamu

Samsung v USA představil 85palcovou variantu stávajícího modelu Flip 2 s úhlopříčkou 65 palců. Novinka je jako položka uvedena na jeho webu, nicméně zatím není možné si ji prostřednictvím něj koupit, a není tedy ani známo, kolik bude stát.

Samsung tabuli místo Flipu 2 nově označuje jako 85palcový interaktivní displej. Ať už jí technologický gigant říká tak či onak, je určena především pro firmy, univerzity, korporátní kanceláře nebo zdravotnická zařízení.

Svět se v důsledku koronavirové pandemie mění a studenti a zaměstnanci v těchto měsících více než kdy jindy tráví čas učením a prací doma, přičemž se světem komunikují na dálku. A nová interaktivní tabule/displej do současného hybridního modelu vzdělávání a byznysu perfektně zapadá, když studentům a kolegům umožňuje pracovat spolu v reálném čase, ať už na místě či na dálku.

Digitální tabule nabízí obraz v rozlišení 4K, sdílení obsahu v reálném čase, hladce fungující režim psaní pera na papír, zabudovaný internetový prohlížeč nebo šestimístný zámkový systém pro učitele, manažery a další osoby, které mohou vyžadovat ochranu citlivých informací. Kromě toho ji výrobce vybavil konektory USB, HDMI, DisplayPort a OPS a technologií NFC.

V tuto chvíli není jasné, od kdy se bude novinka prodávat, ani jaká bude její cena.

Témata: , , ,

Dnes nejčtenější

.