Pel-mel o Covid-19 (díl 4.)

Zde je odpověď na otázku, zda je možné jít s kamarádem na procházku

Odkaz výše vede na twitterový účet ministra zdravotnictví Romana Prymuly

***

Schneider: Nesouhlasím s odvoláním Prymuly!

Jan Schneider

Paparazzi z bulvárního Blesku zachytili ministra zdravotnictví Romana Prymulu, jak vchází do prostorů jakési pro veřejnost zavřené restaurace, kde setrval v rozhovoru se třemi dalšími muži, a když vyšel, těsně před nasednutím do automobilu si nenasadil roušku. Kvůli této bouři ve sklenici vody chce premiér navrhnout prezidentu republiky jeho odvolání.

Celý článek najdete na webu První zprávy

***

Jen si koledujte!

Zdroj: Twittrový účet Jiřího Parkese

***

Kolaps zdravotnictví

Michal Brand

Naprosto absurdní testování zdravých lidí jedním ne příliš spolehlivým testem má svoje reálné důsledky. Nejen že je uměle vytvářena hysterická panika mezi obyvatelstvem. Ale také čím dál více zdravotníků odchází do karantény. Jsou sice v drtivé většině případů zcela zdraví, ale ošetřují osoby s Virem, s virem s velkým V, a proto jakmile mají pozitivní výsledek PCR testu mna Virus, musí do karantény.

Pokud bychom podobným způsobem postupovali při jakékoli každoroční chřipkové epidemii a testovali přítomnost kousku RNA daného chřipkového viru na sliznici zdravotníků, tak by nám odešlo během prvního týdne do karantény patrně celé infekční oddělení každé nemocnice, plus k tomu ještě čtvrtina až polovina všech ostatních oddělení i obslužného personálu nemocnice. Tedy včetně prodavaček v kantýně a vrátných.

Celý článek najdete na webu Zvědavec

***

Odborníci odhalili další příznaky onemocnění Covid-19

Milan Juha

Poslední odhady epidemiologů ukazují, že inkubační doba koronaviru neboli SARS-CoV-2 je až 14 dní. Nejčastěji se však jedná o dobu pěti dnů. Po této době se objeví příznaky koronavirové infekce.

Nejčastější příznaky:

  • Horečka
  • Kašel
  • Únava
  • Bolest svalů

Výjimečné příznaky:

  • Bolest krku
  • Průjem
  • Bolest hlavy
  • Zánět spojivek
  • Ztráta chuti a vůně
  • Vyrážka
  • Změna barvy na prstech a nohou

Neobvyklé a závažné příznaky:

  • Dušnost
  • Bolest na hrudi
  • Problém s mluvením a pohybem

Celý článek najdete na webu ZdravéStravování.cz

***

Slovensko plošně testuje, zájem lidí je obrovský

Ivan Vilček, Právo

Ve slovenských okresech Tvrdošín, Námestovo a Dolný Kubín na Oravě a v okrese Bardějov pokračuje druhým dnem plošné testování obyvatel antigenovými testy. Páteční první den testování odhalil 2225 infikovaných při 62 905 provedených testech.

Od sobotního rána chodí občané zmíněných okresů na odběrná místa. Před některými se vytváří fronty. Možnost testování chtějí v mnoha případech využít také obyvatelé sousedních okresů, co zvyšuje nápor. Ministr obrany Jaroslav Naď proto upozornil, že při testování budou upřednostňováni obyvatelé zmíněných čtyř okresů.

Celý článek najdete na webu Novinky.cz

***

Země s nejnižším kumulativním nárůstem osob s novým pozitivním nálezem na Covid 19

Jiří Rajchl

Středověké metody nemají žádný efekt, jen ničí zdravé lidi ekonomicky. Vést o tomto veřejnou diskusi je naprosto legitimní a zachrání tisíce životů.

Celý článek na NWOO

3.7 3 hlasy
Hodnocení článku
Platby

Líbil se vám článek?
Přispějte, prosím, redakci OM na č. ú. 2900618307/2010, nebo přes následující QR kódy.

QR platba 50 Kč

QR platba 50 Kč

QR platba 100 Kč

QR platba 100 Kč

Odebírat
Upozornit na
6 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Feedbacks
View all comments
orinoko
24. 10. 2020 11:36

Nevím, co se Janu S. děje, že se tak shlédl v tom zeleném zupákovi. Nevím to určitě, ale myslím , že na vojně nebyl. Že by právě on chytl covidovou vánici a vůbec mu nevadilo, že řízení vlády převzal de facto armádní diktátor?

Patrik
Patrik
25. 10. 2020 8:45

Covid 19 – Od propuknutí pandemie Covidu 19 došlo ke spekulacím ze strany expertů, zda toto onemocnění nesplňuje podmínky nemoci X. V únoru 2020 prohlásil Marion Koopmans, vedoucí výzkumu virů v medicínském centru v Rotterdamu a člen nouzového výboru WHO, v časopisu Cell: „Toto onemocnění se rychle stává první pandemickou výzvou, která naplňuje podstatu nemoci X.“ Už v roce 2019 svět obletěl obrázek „korony“ (kuruny na hlavě) plus „X“ na hrudi i na oku: https://pbs.twimg.com/media/D6492lkXkAIilxK?format=jpg&name=small Nepočítám-li Pjakina, který už od února tvrdí, že koronavirus je spektaklem pro svět, tak naprosto nejlepším článkem, který se ke Covidu-19 v českých médiích objevil, a který byl publikován i… Číst vice »

Patrik
Patrik
Reply to  Patrik
25. 10. 2020 9:14

Wuhan 2019 – Military World Games Úvodní ceremoniál je jasný – Slunce a Měsíc, jang a jin, k vidění je i v úvodu videa, na které ve svém článku rovněž odkazuje Větvička https://www.youtube.com/watch?v=ZttLyFbqRHY&feature=emb_logo Co dodat – globalizace je završena, dvě „jedenáctky“ se spojují. A jak se píše nejen v židovském kalendáři (viz můj komentář pod článkem Pel-mel třetí díl),ale i v muslimském kalendáři: „Muslimové pro stanovení začátku měsíceozorují východ srpku nového Měsíce, shodně koránskému verši: A budou se tě ptát na novoluní. Odpověz: „To jsou znamení času pro lidi …“ , tak k obojímu platí, že letošní novoluní má dvě vlny.… Číst vice »

Patrik
Patrik
Reply to  Patrik
25. 10. 2020 13:15

Pro úplnost: Na Eurovizi v Izraeli (!) Madonna v závěru svého vystoupení předvedla dvě postavy, které mají na zádech vlajku Izraele a Palestiny
comment image

To je symbolika novoluní jak vyšitá, tak já jen, že kdo by snad můj komentář zde:
https://outsidermedia.cz/pel-mel-o-covid-19-3-dil/#comment-100560
i na něj navazující o marxismu(neomarxismu) snad vnímal jako antisemitský, tak je to přesně naopak! Jen už doplním, že za mě v tom smyslu, aby s vaničkou nebylo vylito i dítě….

Patrik
Patrik
Reply to  Patrik
25. 10. 2020 15:00

Doplnění k „A budou se tě ptát na novoluní. Odpověz: „To jsou znamení času pro lidi …“ , cituji: „Každý měsíc může mít 29 či 30 dní v závislosti na viditelnosti Měsíce na obloze pouhým okem, neboť lunární oběh trvá nepravidelnou dobu (29 dní,12 hodin, 44 minut a 3 sekundy). Proto muslimové pro stanovení začátku měsíce pozorují východ srpku nového Měsíce, shodně koránskému verši: يَسْـَٔلُونَكَ عَنِ ٱلْأَهِلَّةِ ۖ قُلْ هِىَ مَوَٰقِيتُ لِلنَّاسِ  A budou se tě ptát na novoluní. Odpověz: „To jsou znamení času pro lidi …“ (Bekara: 189) Hidžretský kalendář je symbolem islámu, manifestací oddanosti Zjevenému Zákonu, jehož obřady, jako povinný půst… Číst vice »