Pamatujete sporťáka Václava Tittelbacha? Prozradil, jak dnes žije. Do televize bych se už nevrátil, říká

Václav Tittelbach v dobách, kdy pracoval na nejsledovanější tuzemské stanici
Václav Tittelbach v dobách, kdy pracoval na nejsledovanější tuzemské stanici
Foto: nextfoto.cz
Rudolf Šindelář | Redaktor
[email protected]
Publikováno: 24. 10. 2020

Pamatujete si sympatického moderátora sportovních novin Václava Tittelbacha (65)? I když zmizel před sedmi lety z obrazovek nejsledovanější tuzemské komerční stanice, nezanevřel ani na moderování, ani na sport. Momentálně sporťák, který byl jednou z hlavních televizních tváří, užívá radostný život.

Když se uhrančivý moderátor v době vzniku TV Nova objevil na obrazovkách, začaly se o sport zajímat více i ženy. Tittelbach na komerční stanici pracoval od jejího vzniku nepřetržitě dlouhých 20 let. Diváci si Václava Tittelbacha zamilovali i díky jeho nezapomenutelným hláškám. 

"Samozřejmě, že s odstupem času člověk vzpomíná na televizi v dobrém. Tehdy byla TV Nova nová. V té době byla jedničkou na trhu a přineslo mi to řadu skvělých zkušeností, zážitků a změnilo mi to od základu život, protože jsem vystudovaný ekonom. Takže šlo o práci snů," řekl pro ŽivotvČesku.cz muž, kterému je sice přes šedesát, ale stále hýří energií a dobrou náladou. Je otcem tří dětí. Dvou starších potomků Kamily (33) a Lukáše (39) a mladšího Tobiáše (13). "Dnes už mám i dvě vnoučata, pětiletou Sáru a čtyřletého Oskara," upřesnil někdejší hvězdný komentátor.

Do televize by se v současnosti nevrátil. "Stále se věnuji fotbalu a tenisu s Amforou. Příležitostně moderuji soukromé, ale i veřejné akce. Do televize bych se už ale nevrátil. Ambice už na to nemám. A pokud jde o práci, tak spolupracuji jako tiskový mluvčí a manažer jedné korporátní společnosti," dodal pro ŽivotvČesku.cz vitalitou oplývající Václav Tittelbach.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.