The Falcon and The Winter Soldier (Falcon a Winter Soldier)
75/100 - 102×

The Falcon and The Winter Soldier(Falcon a Winter Soldier)

Po odchodu Stevea Rogerse do superhrdinského důchodu je svět bez svého ochránce. Štít Captaina Americy je aktuálně bez svého majitele. Jenže to nyní není na pořadu dne. Je tu nová hrozba, která musí být zažehnána. Do nebezpečného politického boje s časem se pouští Falcon a Winter Soldier.

USA | 2021 | Ukončeno
vysílání
1 sezóna | Disney+ | 45 minut
žánr
Akční, Komiksový, Špionážní
hrají
Anthony Mackie (Sam Wilson), Sebastian Stan (Bucky Barnes), Emily VanCamp (Sharon Carter), Daniel Brühl (Helmut Zemo), Wyatt Russell (John Walker), Erin Kellyman (Karli Morgenthau), Florence Kasumba (Ayo), Carl Lumbly (Isaiah Bradley), Georges St-Pierre (Georges Batroc), Adepero Oduye (Sarah Wilson), Julia Louis-Dreyfus (Valentina Allegra de Fontaine)

Anthony Mackie popisuje, jak mu koronavirus částečně znechutil natáčení seriálu

Anthony Mackie popisuje, jak mu koronavirus částečně znechutil natáčení seriálu

Zemětřesení, změna scénáře, pandemie. Tím vším si musel projít a stále prochází plánovaný seriál The Falcon and The Winter Soldier, který se stále natáčí, i když podle původního plánu měl být již dávno odvysílaný. Herec Anthony Mackie se rozpovídal o těžkostech samotného natáčení.

7 4
24.10.2020

Herec Anthony Mackie je pochopitelně rád, že jeho postava Falcona dostane svůj patřičný prostor ve svém vlastním seriálu. Ostatně sám popsal produkci jako obrovskou a nevidí jediný rozdíl v natáčení velkofilmu a tohoto seriálu. Přijde mu to, jako by byl zpět na natáčení Winter Soldiera. Štábu opravdu záleží na tom, aby seriál vypadal filmově.

Bohužel i když tu máme tyto nadšené hercovy ohlasy, Mackie se musel vyjádřit i k nepříjemnostem vzniklým při samotném natáčení. Na začátku roku se natáčelo v Portoriku, kde se štáb musel přestěhovat a přerušit natáčení kvůli zemětřesení. Na nějakou dobu byla pauza, kdy scénáristi využili čas k přepisování scénáře k prvním pár epizodám, protože ty se měly věnovat virové pandemii. A tvůrci nechtějí divákům připomínat něco, co se aktuálně děje ve světě.

(Seriál snad uvidíme začátkem roku 2021. Foto: Disney+)

V březnu 2020 se tedy štáb přesunul do Česka, kde se po pár dnech zavřela celá republika do tzv. lockdownu. Natáčení tak bylo přerušeno. Ke konci léta a v září 2020 se natáčení obnovilo v Atlantě a na konci září se štáb přesunul znovu do České republiky, kde se aktuálně natáčí. Mackie si ovšem posteskl nad samotným natáčením. Herci se nelíbí převážně toto:

Všichni se bojí. I jídlo je kvůli tomu špatné, protože se zkrátka někde uvaří, následně se zabalí a celý den odpočívá někde zavřené v sáčkách. Jo, je to hrozné. I když natáčíme, tak doslova žijeme v karanténě. Není to jako v NBA, kde hráči měli k dispozici barbershop a přátele, se kterými se mohli bavit. Pokud se tady s kolegou na place zakecám, přijde nějaký Čecháček, který vás šťouchne hůlkou, ať dodržujete rozestupy. Je to drsný.

Antohny Mackie určitě o České republice nesmýšlí špatně. Herec si ovšem chtěl po natáčení Prahu projít a zjistit, čím je tak výjimečná. Jeho život se ovšem smrskl na život v hotelu, pak rychle na natáčení, kde se prakticky nesmí s nikým bavit, a zpět do hotelu. To samozřejmě nejsou ideální podmínky a lze pochopit hercovu frustraci. Níže se můžete podívat, v jaké formě Mackie aktuálně je.

Rozumíte hercově rozladění z toho, že natáčení už není takové, jaké kdysi bývávalo?

Zdroj: ComicBook.com

Diskuze /3

Poolverine

Shang-Chi a Falcon and the Winter Soldier už dokončili natáčanie úplne :)

redaktor
24.10.2020 | 18:50:57
Monoceros

Možná že o samotné ČR špatně nesmysli ale evidentně nás Čechů ma plný zuby za to že si ho dovolili někteří upozornit ať dodržuje opatření. Uz se nedivím zemím kterým vadí že jim tam filmové štáby jezdí natáčet a narušují jim život.

24.10.2020 | 22:36:35
Kafka Tamura

Chudák… dělá za minimální mzdu a ještě si musí pár týdnů od ostatních držet odstup. Ti hvězdy to opravdu nemají lehké.

25.10.2020 | 7:13:52
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

České titulky

Epizoda S01E06: One World, One People

cz100%
DOKONČENO

Překlad: @Kratos91

Novinky

Zpráva dne: Ve výrobě je film Kapitán Amerika 4, co zatím o projektu víme?

Zpráva dne: Ve výrobě je film Kapitán Amerika 4, co zatím o projektu víme?

Není ani čtyřiadvacet hodin po premiéře a už tady máme novinku, kterou asi nikdo nečekal. Kromě již ohlášených filmů se můžete pomalu začít těšit na další dobrodružství s Kapitánem Amerikou, který tedy po vzoru Thora taktéž dostal svůj čtvrtý film. Kdo se postará o příběh?

Reklama

Galerie

Galerie

Zajímavosti

Wyatt Russell vysvětluje frustraci Johna Walkera a původní plány tvůrců s postavou

Wyatt Russell vysvětluje frustraci Johna Walkera a původní plány tvůrců s postavou

Pokud máme zvolit nějakou postavu, která prošla největším vývojem od začátku do konce seriálu, je to rozhodně John Walker. Tvůrci si pro něj připravili zajímavý příběh, který zvedal nejednoho diváka ze židle. Wyatt Russell se nyní krátce rozpovídal o motivech tvůrců a vlastním vnitřním nastavení.

Narozeniny herců

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama