Herečka Kristýna Leichtová se v posledních dnech na instagramu dlouze odmlčela. To bylo u ní dosti neobvyklé, jelikož jinak je zde velice aktivní - několikrát denně sdílí svá instastories či přidává příspěvky. „No jo, no. Neozvala jsem se tak dlouhou dobu, protože jsme taky bojovali s nemocí. Testy nám nakonec potvrdily, že já i Vojta ‚covidní‘ jsme. Nejhůř nám už bylo a léčíme se doma už dlooouho,“ posteskla si před pár dny. Z nemoci, která v současné době ovládá snad celý svět, se však již zdárně vykurýrovala, a tak se svým příznivcům a fanouškům rozhodla svěřit s detaily.

„Jak to u nás probíhalo s covidem? Tak je to tak, že nám prostě začalo být trošku špatně, jeden den. V noci se z toho staly strašný horečky a zimnice a ráno jsme se probudili se strašnou bolestí hlavy,“ líčila Leichtová. „Nejhorší kocovina všech dob, kterou jsem kdy v životě zažila, fakt něco takhle úplně strašnýho. Asi už ani nikdy nebudu pít, protože jestli mi to přivodí něco podobnýho, tak asi zešílím,“ stěžovala si herečka.

VIDEO: Provokatérka Kristýna Leichtová o nahé fotce před porodem: Nebyla poslední!

Video
Video se připravuje ...

Provokatérka Kristýna Leichtová o nahé fotce před porodem: Nebyla poslední! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

I v tomto stavu se pochopitelně musela starat o své dvě dcerky. Nejenom o maličkou Rozárku (4 měsíce), která přišla na svět koncem června letošního roku, ale i o starší Dorotku (2), jíž dokonce musela dělat zábavný program, aby se doma se stonajícími rodiči nenudila… Oběma dětem se však nákaza jako zázrakem vyhnula. „Holčičky na testech nebyly, ale nemocné nejsou. A to Rózu skoro furt kojím a obě skoro furt pusinkujeme,“ napsala o několik dní dříve Leichtová na sociální síti.

Nejhorší stav podle ní trval asi tři nebo čtyři dny. „Pak to pomalu začalo ustupovat. Žádný respirační problémy jsme neměli, žádnej kašel, nic. Jenom prostě ta hlava, ani horečky,“ pokračovala Leichtová s tím, že teploměr jí stejně pořád hlásil 36,5 stupňů, tedy ideální teplotu. „Ale je digi a já mu vůbec nevěřím,“ zdůraznila sympatická tmavovláska. Nějakou dobu je poté prý trápila velká únava, každopádně teď už je jak ona, tak i její životní partner a otec jejích dvou dcerušek zcela v pořádku.

VIDEO: Kristýna Leichtová: V depresích si pouštím akční komedie!

Video
Video se připravuje ...

Kristýna Leichtová: V depresích si pouštím akční komedie! David Turek, Aleš Brunclík

„Já tu nemoc nijak nebagatelizuju, jenom říkám, že jsme měli takovýhle průběh. Nevím, jestli byl lehčí, těžší… Každopádně to prostě byla nemoc a nebylo to příjemný,“ dodala Leichtová patrně v narážce na nejrůznější odpůrce koronavirové pandemie a milovníky konspiračních teorií, kteří jsou přesvědčeni, že tento virus vlastně vůbec neexistuje a jde jenom o způsob, jakým vláda manipuluje lidmi.

Anebo snad v odkazu na jisté slavné celebrity, co si covidem také prošly a pak vykřikovaly, že jde jenom o lehčí chřipečku - jako kdyby snad neviděly ty počty pacientů připojených v těžkém stavu na dýchací zařízení, anebo čísla udávající počet mrtvých. „A taky si myslím, že by se všechna opatření měla teď, dokud to bude nutný, dodržovat. Roušky, odstup, hygiena,“ zvedá káravý prst Kristýna.

Fotogalerie
70 fotografií