Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #581 o Wolverineovi a Rambovi


ikona
Mr. Hlad
adam sandlerbatmanmortal kombatrambothe trial of chicago 7víkendový výplachwolverinewonder woman
Kam chodí k holiči Wolverine? Umíte nakreslit Wonder Woman? A přežije John Rambo v herním Mortal Kombat?  

Ničím zvláštní výplach

Kreslení týdne
Takže jsme zase zavření doma a je potřeba se nějak zabavit. Pokud se vytáhněte tužky a ořezávátka, najděte si pár papírů a začněte se učit, jak kreslit Wonder Woman. Třeba. Nebo já nevím, klidně dělejte i něco jiného, ale pokud se chcete naučit kreslit Wonder Woman, můžete tady

Kariéra týdne
Frank Langella je jeden z těch herců, kteří jsou sakra dobří, ale nikdy se z nich nestaly hvězdy. Svůj talent potvrdil i v dramatu Chicagský tribunál a vůbec by nás nepřekvapilo, kdyby z toho byl Oscar. V každém případě jeho hodně bohatou kariéru si můžete připomenout v tomhle videu. 

Gameplay týdne
O tom, že v herní sérii Mortal Kombat se objeví i John Rambo, už jsme ve výplachu psali. Teď je ale venku gameplay video, ve kterém uvidíte, co tenhle šikula bude předvádět. A je to pochopitelně maso. 

Dobrý skutek týdne
Před pár týdny rozjeli TedGeorge a MKubalikova na MovieZone sympatickou akci s charitativním podtextem. Peníze od nich, hrstky dalších uživatelů a snad i od vás pomohou vybrané rodině s dítětem v nelehké situaci. Vše jde přes známou a ověřenou Nadaci Terezy Maxové . Číslo účtu pro příspěvky je totožně s tím v linku výše: 2323232323/2700, důležitý je variabilní symbol dedikovaný právě pro uživatele MovieZone: 220053. Pokud vás zajímá více informací, neváhejte se ozvat Tedovi přímo do vzkazníku. Už v pátek bude akci konec, peníze se spočítají, a pokud se necháte přesvědčit a pošlete chechtáky na dobrou věc – i s vámi budeme řešit, komu přesně Nadace pomůže. Tak buďte cool a něco přispějte. Uděláte tím radost nejenom Tedovi a Mkubalikove.

Rady týdne
Chystáte se psát scénář? Nebo píšete a máte trošku problém dotáhnout to do konce? Tak to by se vám mohly hodit rady Aarona Sorkina, tvůrce The Social Network nebo Chicagského tribunálu. Ten scénářům celkem rozumí. 

Horor týdne
Seriál The Haunting of Bly Manor sbírá na Netflixu víc než spokojené reakce, ale pokud by tvůrci chtěli, aby byly ještě spokojenější, mají tu tip, co příště přidat. Stačí do hororu plného duchů hodit Batmana. 

Vyhazov týdne
U smlouvy musí člověk číst i taková ta malá písmenka dole, která se dají snadno přehlédnout. Můžou tam být napsané důležité věci. Třeba to, že když pracujete reportérka, nesmíte mít cameo v komedii Adama Sandlera. Jinak skončíte na dlažbě jako Alaina Pinto

Animák týdne
Víte, jak poznáte, že je nějaký film sakra populární? To je trochu blbá otázka, těch možností je hodně, ale když někdo udělá po pětatřiceti letech jeho animovanou verzi, asi to je znak toho, že se film povedl a pár fandů má. Jako v případě Návratu do budoucnosti

Holič týdne
Wolverine to měl vždycky trošku těžké. V X-Menech většina lidí mutanty nenávidí a on navíc není ten typ hrdiny, který by na své okolí působil jako veselá kopa. Takže ho asi moc nepřekvapí, že krev poteče i ve chvíli, kdy si chce zajít k holiči. 

Duel týdne
V posledním výplachu jsme se ptali na nejlepší alter ego Sachy Barona Cohena. Celkem s přehledem to vyhrál Borat. 

Dnes se podíváme na Bruce Willise. Asi jste zaznamenali jeho reklamu na autobaterie, ve které se vrací k roli Johna McClanea. Takže se vás zeptáme – chtěli byste vůbec další klasickou Smrtonosnou past s Brucem Willisem? Svoje ANO a NE pište do předmětu a v textu se rozkecejte. 

Za týden zdar

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (23)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace