Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Covid-19 se podepsal i na legendárním hokejistovi: Jaromír Jágr vypadá jako z doby kamenné

Covid-19 se podepsal i na legendárním hokejistovi: Jaromír Jágr vypadá jako z doby kamenné
Zdroj: Archiv
+ Dalších 5 fotografií
proměna
Tohoto Tarzana, pod kterým se skrývá legendární hokejista Jaromír Jágr (48), měly doma ty nejkrásnější ženy Česka i Slovenska včetně Andrey Verešové (40) nebo Inny Puhajkové (34). Dnes už by ho možná nepoznaly. Vládní opatření se skrz koronavirovou situaci tak rychle měnila, že si Jarda pravděpodobně zapomněl dojít ke svému holiči a takto to dopadlo.

Nešálí vás zrak, ano, je to hokejista Jaromír Jágr (48). Na každém se zkrátka koronavirové období projevilo jinak a své o tom ví i Jarda.

Na svých sociálních sítích zveřejnil svou fotografii s vtipným komentářem: "Doba kamenná." Ze sympatického upraveného hokejisty se v mžiku stal člověk, který opravdu vypadá jako z doby kamenné a jeho dvorní barber, kterým je Laky Royal, už si určitě pomalu brousí své holičské náčiní.

Brzy také přijde období Movember, které se koná celosvětově na začátku listopadu, kdy si muži nechávají narůst knír, aby upozornili na rakovinu prostaty, varlat a močového měchýře, účelem je i přimění více mužů k preventivní prohlídce.

Do období Movember už se Jaromír také několikrát zapojil. Pokud se zapojí i letos a nechá si narůst knír, pak na něj v kombinaci s aktuálním "covid-19" vlasovým stylingem bude opravdu zajímavý pohled.

Podívejte se, co koronavirová opatření udělala s oblíbeným hokejistou Jaromírem Jágrem. Vtipnou fotkou vám bezpochyby zpříjemní den.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy