hledat

Tags:

ODB, Rakim, Q-Tip, Dj Premier či Mary J. Blige. Busta Rhymes lovil mezi legendami a vrací se ve velkém stylu

Sdílej

Dobře víme, že druhé díly žádné velké renomé nemají, ale v souvislosti s Bustou Rhymesem a jeho navázáním na 22 let starou klasiku „E.L.E.“ to vypadá na vskutku velkou věc.

Ten, jehož už dobré tři dekády doprovází jeden z nejlepších hypemanů hiphopové histore Spliff Star, nabídne dlouho očekávané album „Extinction Level Event 2: The Wrath of God“ již třicátý říjnový den, což už je termínově na dostřel.

Pokud jde o návštěvy, bude to docela jízda. Pozvání přijali Rakim, Q-Tip nebo Rick Ross, což vypadá na papíře mimořádně slibně. Zapomenout však nesmíme ani na dámy – frontmanovi Flipmode Squad s minulostí v Leaders of the New School neřekly ne Mariah Cary, Mary J. Blige ani Rapsody, jíž považuje za jednu z enejlepších rýmujících dam ve hře.

Jedním z vyhlížených momentů může být skladba „Dookie“, jež nabídne produkci Dje Premiera. Bylo to mimochodem poprvé v dějinách žánru, kdy se obě zásadní postavy branže potkaly na společném tracku a co si budeme – my už si nad postelí odškrtáváme čárky…

A aby příjemných překvapení nebylo málo, v tracklistu září také jméno nebožtíka Ol‘ Dirty Bastarda z Wu-Tang Clanu. Dle proběhlé ukázky na IG půjde o hodně, ale opravdu hodně nemocnou věc, jež nás všechny pokope jak „Mr. Highlight“ Ludovít Klein.

P.S.: Určitě taky koukněte na jeden z teaserů. Trevor evidentně na promu nešetří a je to cítit…

 

Stevie Wonder znovu vypouští nové věci a jsou u toho také Busta Rhymes nebo Rapsody

Jak dopadl Busta Rhymes, když se svěřil do kompletní péče Anderson .Paaka?

Trippie Redd zvolil stejná slova jako Busta Rhymes a o generaci starší legendu rovnou nominoval i do singlu

Tagy:
Bobby

O rapu píšu od roku 2000, od roku 2003 se tak děje pro bbarak.cz.

  • 1