16 novinek, které v týdnu uvede Netflix

novinky netflix

Poslední týden tohoto měsíce bude na Netflixu ve znamení originální hororové tvorby, zajímavých dokumentů, ale také jedné velké premiéry v podobě oscarového snímku 1917. Na své si přijdou i milovníci prostého humoru Johnnyho Knoxvilla.

Diova krev

Heron vede ve starověkém Řecku obyčejný život. Jednoho dne ale zjistí, že je ve skutečnosti synem Dia a má před sebou veledůležitý úkol: spasit svět před armádou démonů. (1. řada, 27. října)

Guillermo Vilas: Vyrovnat skóre

Argentinský novinář se snaží dokázat, že slavnému tenistovi Gullermu Vilasovi bylo v 70. letech neprávem odepřeno prvenství na světovém žebříčku tenistů. (dokument, 27. října)

Kdyby ulice Beale mohla mluvit

Intenzivní milostný příběh o nerozbitném poutu zamilovaného páru, který musí za své štěstí tvrdě bojovat, se odehrává na počátku sedmdesátých let v černošském Harlemu. (27. října)

Dnes v noci v lese nikdo nespí

Skupina teenagerů závislých na technologiích odjíždí na odvykací lesní tábor. Zlá síla si ale usmyslí, že je od online světa odřízne jednou provždy. (28. října)

Sváteční rande

Dva nezadaní už mají po krk toho, že jsou na svátky vždycky sami, a tak uzavřou dohodu a na všech oslavách v roce si navzájem dělají doprovod. Pak ale přeskočí jiskra. (28. října)

Tajemství hrobky v Sakkáře

Egyptští archeologové odkryjí neporušenou hrobku starou 4 400 let a pokoušejí se rozšifrovat historii svého výjimečného objevu. (dokument, 28. října)

Černá studna

Duch, který nemůže dojít klidu, prokleje vesnici, kde lidi dřív zabíjeli holčičky hned po porodu. Osudy všech má teď v rukou desetiletá dívka. (30. října)

Den páně

Horor o knězi na odpočinku, kterého doženou vlastní hříchy a vtáhnou ho zpátky do spárů temnoty, když se rozhodne pomoci dceři starého kamaráda posedlého ďáblem. (30. října)

Drsný město

Mezi zkorumpovanými kolegy a uprostřed války marseilleských gangů musí vzít poctivý policista věci do vlastních rukou, aby ochránil svůj tým. (30. října)

Jeho dům

Mladý pár z Jižního Súdánu chce v Anglii začít nový život. Oba je ale drtí děsivé vzpomínky na hrůzy, před kterými uprchli ze svojí válkou zpustošené země. (30. října)

Nakrmte někdo Philla

Tvůrce populárního sitcomu Raymonda má každý rád Phil Rosenthal poznává na svých cestách kuchyni a kulturu měst jako Bangkok, Lisabon, Mexico City a řadu dalších. (4. řada, 30. října)

Subbura: Krvavé předměstí

V roce 2008 se spor o pozemky v přímořském městečku nedaleko Říma proměnil na smrtící bitvu mezi organizovaným zločinem, zkorumpovanými politiky a Vatikánem. (3. řada, 30. října)

1917

Na sklonku jednoho z největších válečných konfliktů všech dob dostali dva mladí britští vojáci Schofield a Blake zdánlivě nesplnitelný úkol. (1. listopadu)

Jackass: Děda Mizera

86letý Irving Zisman, pod jehož mejkapem se skrývá Johnny Knoxville, je na cestě napříč Amerikou, s nejnepravděpodobnějším společníkem, jeho 8letým vnukem Billym. (1. listopadu)

Pražské orgie

Slavný americký spisovatel Nathan Zuckerman – často využívané alter ego Philipa Rotha – přijíždí do Prahy, aby zachránil a odvezl rukopis nevydané knihy. Na své pražské misi se seznámí se svéráznou a nezkrotnou spisovatelkou Olgou. (1. listopadu)

V pravé poledne

Will Kane se právě oženil a chystá se opustit městečko, kde dosud vykonával funkci šerifa, když se k němu donese zneklidňující zpráva – na zastávce čekají tři nechvalně známí muži. (1. listopadu)