I se zavřenými obchody můžete vyrazit na nákupy

I se zavřenými obchody můžete vyrazit na nákupy

Módní multibrand PFB Concept Store zastupuje přes dvacet prémiových značek jako HUGO BOSS, Jacob Cöhen, Love Moschino, Karel Lagerfeld, Marciano by Guess nebo Pinko. Že šaty dělají člověka, si v PFB Concept Store dokonale uvědomují. Proto jsou zákazníkům k ruce stylisté, kteří vám pomohou s vytvořením perfektního outfitu k jakékoli příležitosti – doporučí volnočasové či okázalé kousky, s nimiž okouzlíte svou drahou polovičku i obchodního partnera.

Kamennou prodejnu PFB Concept Store naleznete v centru Brna, kde se se rozprostírá na 350 metrech čtverečních, a nově také v Olomouci, kde je součástí obchodního centra Šantovka. Není to však jediná novinka, kterou se módní multibrand může v současné době pyšnit. Do svého portfolia zařadil tři nové módní značky, a to Pinko, Guess by Marciano a Elisabetta Franchi. Zejména kolekce módní návrhářky Elisabetty Franchi si jistě okamžitě získá své příznivce díky nadčasovým kouskům, v nichž se pojí vysoce ženský styl a lehká extravagance. I díky těmto značkám má PFB Concept Store široký výběr dámských, pánských i dětských oděvů včetně kabelek a dalších doplňků. Můžete se tak obléct doslova od hlavy až k patě.

Top fashion značky na pár kliknutí

Pro to, abyste se dokonale oblékli, však už nemusíte nutně vyrazit do Brna nebo Olomouce. Další novinkou, s níž PFB Concept Store přichází, je spuštění vlastního e-shopu na www.pfbconcepstore.cz.  Nakoupit nebo se jen seznámit s nabídkou tak můžete i z pohodlí vašeho domova. Na jednom místě najdete vše, po čem vaše srdce touží, včetně aktuálních zimních kolekcí zastoupených značek.

V neposlední řadě představil módní multibrand vlastní korporátní program pro odívání firem, který vytvořil v rámci zdokonalování svých služeb a VIP programu. Udělat dobrý první dojem je velmi důležité a správný oděv může výrazně přispět k pozitivnímu výsledku, potřebujete-li zapůsobit na klienta či obchodního partnera. Proto PFB Concept Store nyní nabízí korporátní program šitý na míru dané společnosti, který zahrnuje kompletní nastavení dress code pro zaměstnance.

Profesionálové ve vašich službách

PFB Concept Store poskytuje poradenství či školení v oblasti odívání, stylingu, správné kombinace outfitů či trendů ze světa módy nejen firmám, ale i jednotlivcům. K dispozici je zákazníkům několik stylistů, kteří Vám pomohou vybrat ty nejlepší kousky pro komplexní šatník. Mezi stylisty PFB Concept Store se řadí například i oděvní designér Adam Grmolec. Svěřte se do rukou odborníků a oslňte své okolí dokonalým outfitem.

Foto: Archiv

(Visited 132 times, 1 visits today)