InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Čarodějnická párty pro děti s kreativními aktivitam

    pátek 26.4 15:00 - Knihovna, Blatná

  • Pecha Kucha Night: Práce jako na kostele – série krátkých přednášek

    pátek 26.4 20:00 - Kostel Narození Panny Marie, Vodňany

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

V Kájově se střetlo auto s vlakem

KÁJOV - V neděli dne 25. října krátce po jedenácté hodině dopolednE zastavila provoz na železniční trati v obci Kájov dopravní nehoda, Na železničním přejezdu, kde trať křižuje silnice číslo III/15910, došlo ke střetu osobního automobilu Škoda a osobního vlaku jedoucího z Českých Budějovic do Nového Údolí. Z dosavadního šetření vyplývá, že řidič škodovky zřejmě nerespektoval světelné a zvukové výstražné znamení a vjel na železniční přejezd v době, kdy se k přejezdu právě blížil osobní vlak.

Lokomotiva narazila do pravého předního boku vozidla, které se po nárazu natočilo ve směru jízdy vlaku a bylo jím vlečeno, dokud vlak nezastavil. Nehoda si vyžádala lehké zranění řidiče. Spolujezdkyně z osobního vozidla vyvázla naštěstí bez zranění. Ve vlaku cestovalo celkem osm lidí. Nikdo z nich nebyl zraněn. Celková škoda na poškozených vozidlech byla předběžně vyčíslena na nejméně 750 tisíc korun. Oba řidiči se podrobili orientační dechové zkoušce na alkohol, výsledky byly negativní.

Policisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu obecné ohrožení.

Diskuse k článku - 5 příspěvků
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
  •  

    Reagovat

     

    8 lidí ve vlaku?!?! Tak to se vyplatí...

    Vloženo 26.10.2020 12:07:35

    • anonymní čtenář 

      Reagovat

       

      No jak komu. Tomu troubovi co tam vjel určitě ne - protože nejen, že má nabořenou škodovčičku, je zraněný, ale hlavně protože tam bylo těchto osm lidí, jde o obecné ohrožení.

      Vloženo 26.10.2020 12:13:04

    • anonymní čtenář 

      Reagovat

       

      Si představte, že jedeme li kamkoli autem, tak v ostatních sedí téměř vždy po jednom! A kvůli takovým se musí oststní poplatníci daní skládat na široké silnice, dálnice a totálně přehuštěnou síť silnic III tříd, z nich na mnohých neprojede za den ani tě 8 lidí. A to se vyplatí....

      Vloženo 26.10.2020 15:31:58

    • anonymní čtenář 

      Reagovat

       

      Lidé respektují doporučení hygieniků necestovat veřejnou dopravou

      Vloženo 26.10.2020 17:18:35

  • anonymní čtenář 

    Reagovat

     

    Docela hezkej vlak

    Vloženo 26.10.2020 11:26:21

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace