Šok pro fanoušky Lišky a Polákové: Herec se oženil s jinou?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Šok pro fanoušky Lišky a Polákové: Herec se oženil s jinou?!

Liška a Poláková prý prožívají krizi.
Liška a Poláková prý prožívají krizi. (Foto ara)

Už dlouho se spekuluje o jejich partnerské krizi a o tom, že žijí odděleně. Nedávno pak herec Pavel Liška (48) pořádně vyděsil sledující na Instagramu, když zveřejnil svatební fotku s úplně jinou ženou. Ale co Bára Poláková?

Herec okomentoval snímek na sociální síti následovně: „Joj… tak až teprve teď se to profláklo! Ano, stalo se to o prázdninách. A bulvár to pokadil…ha! Váš Pavel, ne Liška, ale už Richter, vandrák furt, zdar,“ zavtipkoval herec se svými sledujícími.

Řada jich ale byla skutečně velmi zmatená. Někteří mu gratulovali, jiní si žádali vysvětlení, jak píše web stars24.cz. „Tomu vůbec nerozumím,“ konstatoval jeden z fanoušků. „Bigamie?“ tázal se další. „Teď jste dost lidí, včetně mě, dost zmátli,“ přiznala další sledující.

Bára Poláková o Lence Dusilové, která na Andělech vystoupila proti Zemanovi:

Video se připravuje ...

Pak ale fanouškům došlo, že neznámá blondýnka zřejmě patří do nějakého jeho filmového či seriálového projektu. „Asi nějaký seriál… dyť má Báru, né?“ ujišťovala se jedna z followerek. Další z pozorných divaček ji pak v její teorii utvrdila: „Ženil se, ano. Ale jen jako. V seriálu Prázdniny, který dávají na TV Joj,“ vysvětlila, jak se věci mají.

Bára Poláková: Miluju květiny, ale nerada je zalévám!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
libormer
27. 10. 2020 • 18:08

Ta Bára ale za poslední roky hrozně sešla.... No vedle starýho chlapa...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.