Jessica Chastain a Oscar Isaac se znovu setkají v novém seriálu

Jessica Chastain a Oscar Isaac se znovu setkají v novém seriálu

Po společném účinkování v krimi snímku A Most Violent Year si Oscar Isaac a Jessica Chastain zopakují spolupráci v novém seriálu Scenes From a Marriage, ve kterém Jessica právě nahradila odstoupivší Michelle Williams.

7 1
26.10.2020

V roce 2014 natočil J.C. Chandor snímek A Most Violent Year o obchodníkovi, jenž stojí před životní zakázkou a zároveň se potýká s neuvěřitelnou vlnou násilí v ulicích New Yorku. Hlavní roli obchodníka si ve filmu střihl Oscar Isaac, který v té době ještě nepůsobil jako Poe Dameron v sáze Star Wars, a vedle něj se objevila hvězdná Jessica Chastain. Populární herečka získala za svůj výkon nominaci na Zlatý glóbus a v rozhovorech pak vždycky uváděla, že se jí s Isaacem perfektně spolupracovalo. Oba dva herci od té doby zkusili své štěstí v sérii X-Men, oběma se taktéž povedlo zahrát v kvalitních sci-fi filmech jako Annihilation či The Martian. Nyní, necelých sedm let po premiéře Chandorova krimi filmu, se Chastain a Isaac potkají v dalším projektu.

Isaac a Chastain si v Chandorově filmu zahráli manželský pár. Foto: Washington Square Films

Uvidíme je v novém seriálu z produkce HBO Scenes From a Marriage, jenž je remakem stejnojmenného projektu Ingmara Bergmana, který nejprve v roce 1973 debutoval jako celovečerní film, a poté ve švédské televizi běžel i coby šestidílná minisérie. Bergmanův snímek sleduje turbulentní vztah letitého manželského páru a v hlavních rolích se představili režisérova bývalá přítelkyně Liv Ullmann a Erland Josephson. Nová verze si vezme základní premisu z Bergmanova originálu, v seriálu ovšem uvidíme život současného průměrného amerického páru, přičemž jejich příhody budou reflektovat i aktuální světové dění. V projektu se nejprve vedle Isaaca měla ukázat Michelle Williams, jež díky účinkování v seriálu Fosse/Verdon letos získala Zlatý glóbus, kvůli jiným natáčením ale projekt opustila. Díky jejímu odchodu tak smlouvu rychle podepsala Jessica Chastain, jež tak během pár dnů získala již druhou seriálovou hlavní roli. Nedávno totiž byla obsazena do role country zpěvačky Tammy Wynette v životopisné minisérii z produkce Spectrum a Paramount Network.

Bergmanův film patří mezi mezi ty nejslavnější vůbec. Foto: Cinematograph AB

Seriál Scenes From a Marriage nachystá coby scenárista Hagai Levi, autor izraelské verze seriálu Terapie, který nedávno úspěšně zakončil i The Affair s Dominicem Westem v hlavní roli. O produkci se vedle Isaaca a Chastain postará i Ingmarův syn Daniel Bergman (Swedish Heroes), dále pak Michael Ellenberg (The Morning Show), Lars Blomgren (Kalifat) a Blair Breard (Strangers). Remaku Bergmanova snímku se na HBO dočkáme v druhé polovině příštího roku.

Budete sledovat nový seriál s Jessicou Chastain a Oscarem Isaacem?



Diskuze /1

Geek

Sakra, originál je zrovna jedna z věcí, který žádné další rozříšení vůbec nepotřebuje!

26.10.2020 | 13:54:34
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Filtr seriálů