zdroj: Microsoft

Gears 5 se chystají na novou generaci, z Marcuse Fenixe se stane wrestler

26. 10. 2020 13:50 | Novinky | autor: Pavel Makal |

Od vydání Gears 5 uplynul v září rok a hra se nyní dočká updatu pro novou generaci konzolí Xbox. Vývojáři ze studia Coalition slibují na Series X například až 120 FPS v multiplayeru nebo příběhové animace v 60 FPS, samozřejmostí budou bleskurychlé nahrávací časy. Nový update ale přinese i jednu velmi podstatnou změnu.

V příběhové kampani totiž budete moci vyměnit vizáž slavného Marcuse Fenixe. K té standardní přibude volitelná podoba wrestlera a herce Davea Bautisty. Toho můžete znát třeba z role Draxe v MCU, nováčkem ale není ani pro značku Gears. Už v minulosti fanoušci volali po tom, aby v případné filmové adaptaci roli Marcuse dostal právě Bautista. A i když se to nakonec patrně nestane, Coalition alespoň hráčům nabídlo jeho skin pro multiplayerovou složku hry. Nyní bude jeho přítomnost v Gears 5 ještě o něco hmatatelnější.

Je třeba znovu připomenout, že změna podoby je čistě dobrovolná, klidně můžete dál hrát za Marcuse tak, jak jste zvyklí. Coalition se nevydávají cestou, jakou zvolilo studio Insomniac v případě Petera Parkera v novém Spider-Man: Miles Morales. Bautista pro kampaň Fenixe i kompletně předaboval: Producent Rod Fergusson na Twitteru zmínil, že režie dabingu byla jeho posledním počinem před odchodem do Blizzardu, kde se nyní stará o značku Diablo.

V tuto chvíli není jasné, zda se nový obsah týká jen nových konzolí, nebo dorazí i na ty stávající. S ohledem na filozofii Microsoftu si ale troufnu tipovat, že za Bautistu si zahrajete i na Xboxu One.

Nejnovější články