Vrátí se do Baníku? Převezme Slováky? 3 štace, na které se může vydat Pavel Vrba

Pavel Vrba je bez práce. Jeden z nejúspěšnějších českých fotbalových trenérů posledních let skončil na lavičce bulharského klubu Ludogorec Razgrad a řeší, co s ním bude dál.

Šestapadesátiletý Vrba převzal Ludogorec na konci loňského roku, moc dlouho se ale u kormidla elitního bulharského celku neohřál. Co s bývalým koučem fotbalové reprezentace a plzeňské Viktorky bude dál? Kam mohou vést jeho kroky? Podívejte se.

Pokračování 2 / 4

Slovenská reprezentace

Pavel Vrba Euro.jpg

U slovenského národního týmu skončil Pavel Hapal, Škriniar a spol. by však i nadále mohli mít českého trenéra. Spekuluje se například o Karlu Jarolímovi, ve hře je však i Vrba. Ten v minulosti vedl slovenskou Žilinu a taky působil jako asistent u slovenského národního týmu. A jméno má na Slovensku stále výborné.

Foto: Profimedia.cz

Pokračování 3 / 4

Baník Ostrava

Pavel Vrba radost.jpg

Baník sice trenéra má, jenže Luboš Kozel toho v Ostravě zatím moc nedokázal. Loni Baník skončil bez pohárů a letos je po šesti odehraných zápasech s jedinou výhrou až třináctý. Je proto otázkou, jak dlouho ještě Kozel v Ostravě vydrží, tím spíš, když je nyní volný Vrba, který vypadá jako vytoužený trenér majitele Baníku Václava Brabce. Mimochodem, Vrba už před lety v Baníku byl a v roce 2004 stál po boku trenéra Františka Komňackého u historického ostravského titulu.

Foto: Profimedia.cz

Pokračování 4 / 4

Zahraničí

Pavel Vrba Bulharsko.jpg

Další možností je, že Vrba zůstane v zahraničí. Na angažmá v západní části Evropy to nevypadá, na východě by si ale práci nejspíš našel. Vrátil by se do Ruska, kde dříve vedl Machačkalu? Bude pokračovat jinde v Bulharsku? Nebo vyzkouší další zemi? Uvidíme.

Foto: Profimedia.cz

Doporučujeme

Články odjinud