Policisté na Teplicku vyšetřují několik vloupání do aut
Ilustrační foto: CC0
Teplice

Teplice - Ze zločinu krádeže je podezřelý neznámý zloděj, který se v Teplicích vloupal do zaparkovaného vozidla. Prohledal celé auto včetně zavazadlového prostoru, nenašel ale nic cenného a místo činu opustil s prázdnou. Škoda za zničené okénko byla vyčíslena na dva tisíce korun, po zloději teď pátrají policisté.

Auto vykradl neznámý lapka také v Trnovanech, uvnitř ukradl dálkové ovládání ke garáži a hever, celková škoda byla vyčíslena na necelých pět tisíc korun. "Také další auto bylo o víkendu vykradeno v Trnovanech, zloděj si odnesl autorádio a kolečkové brusle, při vloupání navíc poškodil stahovací střechu, celkovou škodu majitel vyčíslil na téměř 11 tisíc korun," popisuje mluvčí policistů Daniel Vítek.

I v těchto případech byly zahájeny úkony trestního řízení pro zločin krádeže, za který hrozí pachateli až osm let za mřížemi.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru