JUDr. Bohumil Šimek

  • BPP
  • Jihomoravský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.10.2020 17:33:00

Kraj pořídí do svých zásob třicet tisíc ochranných obleků

Kraj pořídí do svých zásob třicet tisíc ochranných obleků

Celkem 30 000 kusů ochranných obleků za 8,9 milionu korun (včetně DPH) pro případ budoucího nedostatku pořídí Jihomoravský kraj. Rozhodla o tom krajská rada na svém pondělním jednání. Po jednání o tom informoval hejtman Bohumil Šimek.

 „Jihomoravský kraj má kvůli epidemii koronaviru zavedený dynamický nákupní systém také na nákupy ochranných zdravotnických pomůcek, tedy roušek, respirátorů, ochranných obleků, rukavic, návleků a podobně, v rámci kterého realizuje jednotlivé nákupy. Rada vybrala dodavatele a schválila návrh na uzavření kupní smlouvy k této veřejné zakázce mezi Jihomoravským krajem jako kupujícím a vybraným dodavatelem. Tím se stala společnost anorac z Holasic,“ konstatoval hejtman Bohumil Šimek.

„Výhodou tohoto systému je možnost pořizovat předmětné zboží dle aktuálních potřeb, za aktuálních podmínek a zároveň umožňuje zapojení dodavatelů po celou dobu jeho trvání,“ vysvětlil smysl v letošním dubnu schváleného systému hejtman Šimek.

Jednotlivé dílčí zakázky v dynamickém nákupním systému (DNS) jsou zadávány dle aktuálních potřeb kraje a jeho příspěvkových organizací. Rada odsouhlasila zavedení DNS na dobu 12 měsíců.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama