Serie A - souhrn 5. kola

23.10.2020, 22:42, aktualizováno 26.10.2020, 22:43
Komentáře a souhrny
Zlatan Ibrahimović (© AFP)
AC Milán letos poprvé nevyhrál, v přestřelce s AS Řím se zrodila remíza 3:3. Juventus opět zaváhal, tentokrát pouze remizoval s Hellasem Verona. Neapol naopak vyhrála na půdě Beneventa Calcio a přiblížila se na dostřel vedoucímu AC Milán. Tři body ze hřiště soupeře oslavil rovněž Inter. Lazio si naopak poradilo s Bolognou.

AC Milán - AS Řím 3:3

26.10.2020 20:45

Góly: 2. Zlatan Ibrahimović, 47. Alexis Saelemaekers, 79. Zlatan Ibrahimović (pen.) - 14. Edin Džeko, 71. Jordan Veretout (pen.), 84. Marash Kumbulla

Fotbalisté AC Milán se dál budou vyhřívat na prvním místě Serie A, avšak s o něco menším náskokem. V pondělní dohrávce totiž nedokázali porazit AS Řím, přestože v zápase třikrát vedli. Vlci pokaždé dokázali odpovědět a v nastaveném čase ještě přežili obrovskou šanci Romagnoliho. Do střeleckých análů se opět zapsal Zlatan Ibrahimović, tentokrát rovnou dvěma góly. Na druhé straně se prosadil i Edin Džeko.

Právě souboj Ibrahimoviće s Džekem byl jedním z hlavních lákadel pondělní dohrávky. Římané se chtěli stát prvním týmem, který v letošní sezoně porazí Pioliho družinu, nicméně do zápasu vstoupili tím nejhorším způsobem.

Milán totiž udeřil hned z první možné šance. Rafael Leão načechral balón za obranu, kde ho těsně před Mirantem špičkou kopačky zasáhl Ibrahimović a to znamenalo domácí vedení. Nemělo ale dlouhého trvání. Ve 14. minutě rozehráli Římané rohový kop, náhradník Donnarummy Rumun Ciprian Tătărușanu balón ve vzduchu nezasáhl a protože Romagnoli nepokryl Džeka, bylo vyrovnáno. Gianluigi Donnarumma nenastoupil do utkání na poslední chvíli, neboť měl pozitivní test na koronavirus, takže do branky musel v létě příchozí Tătărușanu. Milán byl následně aktivnější a po hlavičce Kjaera zachránila hosty tyčka. Těsně před koncem poločasu pak protáhl z přímého kopu brankáře Miranteho Hakan Çalhanoğlu a stav 1:1 se do přestávky nezměnil.

Jak nám začal první poločas, tak přesně odstartovala i druhá půle, tedy rychlým gólem Milána. Rafael Leão zacvičil u vápna s Karsdorpem a zpětnou přihrávkou nabil Alexisu Saelemaekersovi, jenž z první vrátil vedení na stranu Rossoneri. Okamžitě mohl srovnat Džeko, kterému chybělo o trochu lepší postavení.

V 69. minutě došlo ke kontroverznímu okamžiku uvnitř milánského vápna. Po střetu Bennacera s Pedrem sudí odpískal pokutový kop, přestože kontakt byl vzájemný. Hodně přísnou penaltu proměnil Jordan Veretout, ale nechybělo moc a Tătărușanu jí málem měl. Sudí Giacomelli si byl dobře vědom přísně odpískané penalty a nakonec se rozhodl podobně pískat i na druhé straně po souboji Çalhanoğlua s Mancinim. Zlatan Ibrahimović poslal Miranteho ke druhé tyči a Milán potřetí v zápase vedl.

A potřetí náskok neudržel. Římané za pět minut zužitkovali další rohový kop, když balón na přední tyči smolně netrefil Ibrahimović a nepokrytý Kumbulla trefil prázdnou branku. AC hodně chtělo utkání dotáhnout do vítězného konce a v závěrečných minutách tomu bylo opět blízko. Mirante nejprve skvěle zasáhl na brankové čáře a v úplně poslední šanci z rohového kopu trestuhodně netrefil odkrytou svatyni Alessio Romagnoli. Kapitán Rossoneri měl na hlavě vítězný gól, stačilo jen trefit branku. AC Milán tak poprvé v sezoně ztratil body, ovšem neporazitelnost si drží i nadále.

Více informací k zápasu

Juventus FC - Hellas Verona 1:1

25.10.2020 20:45

Góly: 78. Dejan Kulusevski - 60. Andrea Favilli

Juventus se před blížícím se zápasem s Barcelonou nenaladil optimálně. Bez Cristiana Ronalda neporazil Hellas a k tomu navíc přišel o stoperskou dvojici Chiellini-Bonucci. Veronský celek sehrál na Allianz Stadium více než vyrovnanou partii a bod si zasloužil. Bezbrankový stav vydržel v Turíně do 60. minuty, než se trefil Andrea Favilli. Za Juventus srovnával Dejan Kulusevski.

Hellas si to chtěl s Juventusem rozdat na férovku a od začátku se hrál velmi aktivní fotbal nahoru dolu. Hosté dokonce jako první zahrozili a nebýt Colleyho ofsajdu, mohli vést. Obrana Juve neodvrátila centrovaný balón a po přihrávce z pravé strany Colley rozvlnil síť z avizovaného ofsajdu. Na druhé straně dostal načasovanou přihrávku do běhu Bernardeschi, svůj postup na Silvestriho ale nezvládl a brankář Hellasu předvedl vynikající zákrok. Asi nejblíže byl vstřelenému gólu Juan Cuadrado. Kolumbijec se uvnitř vápna dostal k tvrdé ráně a ta skončila na břevně.

V závěru prvního poločasu si domácí vybrali další smůlu, to když Morata po přesné kolmici přeloboval Silvestriho a vstřelil gól. Sudí ale v době přihrávky odhalil Moratův velmi těsný ofsajd. Ani po změně stran nehodlal Hellas polevovat a dál byl Juventusu více než vyrovnaným soupeřem. V 56. minutě musel Szczesny vyrážet pohotovou střelu a o čtyři minuty později inkasoval. Zaccagni šikovně přistrčil balón na střídajícího Andreu Favilliho a ten střelou z první šokoval Allianz Stadium.

Hellas vedl po hodině hry 1:0 a Juventus měl třicet minut na to, aby s výsledkem něco udělal. Juve skutečně sešláplo plyn a Verona se ocitla pod tlakem. Výsledkem pak byla vyrovnávací branka v 77. minutě z kopačky Dejana Kulusevskiho. Bývalý hráč Parmy zamotal hlavu Faraonimu a přízemní střelou k tyči srovnal na 1:1. I tento stav Staré dámě nestačil a obrat mohl zařídit nebezpečnou střelou Adrien Rabiot.

V závěrečných minutách už se hosté jen bránili a Juve zahazovalo velké příležitosti. Jednou pálil do připraveného Silvestriho Dybala a podruhé jeho přihrávku netrefil Frabotta. Ve třetí minutě zamířil jen do rukavic brankáře i Morata a Juventus bodovou ztrátu nezažehnal.

Více informací k zápasu

ACF Fiorentina - Udinese Calcio 3:2

25.10.2020 18:00

Góly: 11. Gaetano Castrovilli, 21. Nikola Milenković, 51. Gaetano Castrovilli - 43. Stefano Okaka, 86. Stefano Okaka

Fiorentina sice splnila roli favorita, ale na tři body proti Udinese se hodně nadřela. "Zebry" předvedly na Artemio Franchi velmi dobrý výkon a nebýt špatného začátku, dost možná by si odvezly bod. Violu spasil dvougólový Gaetano Castrovilli a celkově mnohem lepší produktivita.

Od Fiorentiny se toho v letošní sezoně hodně čeká, nicméně tým trenéra Giuseppe Iachiniho si nevede nejlépe a pozice trenéra je v ohrožení. Na růžích nemá ustláno ani Luca Gotti, lodivod Udinese.

Ve Florencii bezbrankový stav dlouho nevydržel. V 11. minutě se po Biraghiho přihrávce poprvé prosadil Gaetano Castrovilli, z vyložené pozice netrefil balón úplně ideálně, ovšem procedit ho za záda Nicolase dokázal. Když pak o deset minut později ze vzduchu udeřil Nikola Milenković, vypadalo to ze strany Udinese na pořádný průšvih. Fiorentina si nemohla přát lepší začátek, na druhou stranu do konce utkání zbývalo ještě spousta času.

Domácí už se nejspíše viděli v šatně za dvoubrankového náskoku, ovšem dvě minuty před přestávkou se položil do De Paulova centru Stefano Okaka a Udinese bylo rázem zpět ve hře. Kouč Iachini se polevení koncentrace obával a do druhé půle nabádal své svěřence k větší aktivitě.

Hráči ho poslechli. V 53. minutě se dostal k balónu z hranice šestnáctky opět Gaetano Castrovilli a parádně umístěnou ranou do šibenice vrátil Viole dvoubrankový náskok. Fiorentina se opět nechala uchlácholit a Udinese převzalo iniciativu. Kouč Luca Gotti navíc posílil ofenzivu i o nově příchozího Gerarda Deulefea a španělský křídelník málem snížil. Jeho fantastickou ránu do vinglu vyrazil na rohový kop Dragowski.

Udinese si za zvýšenou aktivitu gól zasloužilo a fotbalový "pánbůh" je odměnil v 86. minutě gólem na 2:3. Forestieri našel precizním centrem Okaku a tady už byl Dragowski bezmocný. I s nastavením měli hosté na vyrovnání zhruba deset minut a byť se jim snaha nedala upřít, domácí si už náskok pohlídali. Fiorentina sice herně nepřesvědčila, ale důležité tři body z domácího zápasu získala.

Více informací k zápasu

Benevento Calcio - SSC Neapol 1:2

25.10.2020 15:00

Góly: 30. Roberto Insigne - 60. Lorenzo Insigne, 67. Andrea Petagna

Ostudná porážka od Alkmaaru sice zapomenuta není, ale Partenopei alespoň potvrdili dobrou domácí formu a v Beneventu zvítězili 2:1. V tabulce se tak přiblížili vedoucímu Milánu na pouhý bod, ale Rossoneri mají ještě pondělní dohrávku k dobru.

Na půdě nováčka se potkaly dvě výrazné osobnosti italské kopané mistři světa Filippo Inzaghi a Gennaro Gattuso. Oba spolu hráli na klubové úrovni v AC Milán a vyhráli všechno, co se dalo.

Utkání začalo v klidnějším tempu, což se především nelíbilo Gattusovi. Ten od svých svěřenců čekal větší aktivitu, která se ne a ne dostavit. Partenopei rozhýbal až vedoucí gól Beneventa přesně po půlhodině hry. Přitom se zdálo, že Neapol brejkovou šanci zvládne ubránit, ovšem Lapadula nadvakrát našel ve vápně Roberta Insigneho, který přesnou střelou poslal nováčka do vedení. Až to byl skutečný signál k neapolské aktivitě. Fabián Ruiz v ideální pozici vůbec netrefil cíl a parádně kroucenou střelu Lorenza Insigneho vytěsnil na rohový kop brankář Montipò. Neapol stupňovala svůj tlak a těsně před koncem hlavičkoval do břevna Manolas.

Spokojenější byl o přestávce Inzaghi, ale moc dobře si uvědomoval, že podobný styl hry by byl jen čekáním na vyrovnání. Ve druhém poločase se nápor Neapole dal očekávat. Ve 48. minutě se konečně prosadil Lorenzo Insigne, ale jeho radost byla kvůli ofsajdovému postavení zbytečná.

Insigne se dočkal až v 60. minutě a stálo to za to. Jeho parádní rána zapadla nechytatelně do šibenice a skóre se změnilo na 1:1. Partenopei pochopitelně ožili a chtěli co nejrychleji strhnout vedení na svojí stranu. Povedlo se to v 67. minutě, kdy po Politanově zpětné přihrávce zakončil Andrea Petagna.

Nyní muselo něco předvést Benevento, které od prvního gólu prakticky nenavštívilo pokutové území soupeře. Proti dobře hrající Neapoli se však prosazovalo těžko a žádný závěrečný nápor si nakonec nevytvořilo. Naopak ještě v nastavení mohl přidat třetí gól Politano, nebýt spojnice břevna a tyče. Neapol nakonec zvítězila v Beneventu 2:1 a potvrdila, že má v Serii A výtečnou formu.

Více informací k zápasu

Parma Calcio - Spezia Calcio 2:2

25.10.2020 15:00

Góly: 34. Riccardo Gagliolo, 90+2. Juraj Kucka (pen.) - 28. Julian Chabot, 31. Kevin Agudelo

Jestliže byla pozice kouče Fabia Liveraniho nejistá, tak po další bodové ztrátě Ducali to platí dvojnásob. Parma v průběhu zápasu prohrávala se Spezií už o dva góly, ale stihla ještě vyrovnat a získat alespoň bod. "Za pět dvanáct" ho vystřelil v nastavení z pokutového kopu Juraj Kucka.

Do Parmy přijel nováček soutěže Spezia Calcio a domácí se těšili, že konečně uzmou tři body. Jak šeredně se ale spletli. Tým Fabia Liveraniho se musel opět obejít bez celé řady hráčů a podle toho to také na hrací ploše vypadalo.

Spezia se ničeho nebála a do zápasu vstoupila aktivně. Výsledkem byla přízemní střela Gyasiho, kterou si Sepe pohlídal. Parma se dostávala do zápasu postupně a když už to vypadalo, že převezme iniciativu, hosté dvakrát "uštkli". Nejprve se pověsil do vzduchu Julian Chabot a hlavou poslal Spezii do vedení. Hned po něm pak Kevin Agudelo střelou k tyči zvýšil na 2:0 a domácí se nestačili divit. Parma dokázala na dvě slepené branky rychle odpovědět a Riccardo Gagliolo dorážkou zblízka snížil na 1:2. V závěru prvního poločasu měla Parma obrovskou možnost vyrovnat, ale zpětnou přihrávku Gervinha poslal Brugman těsně vedle levé tyče.

Hosté se v závěru poločasu ocitli pod tlakem, v žádném případě ale nehodlali jenom bránit. V 56. minutě mohl vrátit dvoubrankový náskok Esteveze, jehož křížná přízemní střela skončila na tyči. A nezůstalo jenom u ní. Čtvrthodinu před koncem měl podobnou smůlu i Daniele Verde. Parma doslova přežila klinickou smrt, v závěru si vytvořila tlak, jehož výsledkem byl pokutový kop. Juraj Kucka zvolil razantní střelu a dal výsledku finální podobu 2:2.

Více informací k zápasu

Cagliari Calcio - FC Crotone 4:2

25.10.2020 12:30

Góly: 25. Charampolos Lykogiannis, 35. Giovanni Simeone, 45. Riccardo Sottil, 85. João Pedro - 21. Junior Messias, 43. Salvatore Molina

Pořádnou gólovou hostinu uspořádali na Sardinii fotbalisté Cagliari, kteří hostili Crotone. Hosté se na stadionu Sant'Elia ujali vedení, ale tím akorát Rossoblu poškádlili, přičemž jejich reakce na sebe nenechala dlouho čekat. Ještě do poločasu vstřelilo Cagliari tři góly, navíc Crotone přišlo po změně stran o vyloučeného Cigariniho. Domácí nakonec zvítězili divokým výsledkem 4:2.

V neděli krátce po poledni proti sobě vyběhly celky Cagliari a Crotone a protože ani jedna strana nemá bodů nazbyt, šlo o důležité klání. V něm jako první zahrozili hosté, ale ránu Messiase zneškodnil Cragno. Sardiňané si z varování nic nedělali a za dvě minuty už inkasovali. Reca přesně adresoval přihrávku na Juniora Messiase, který z první Cragna prostřelil. Vedoucí brankou si Crotone proti sobě poštvalo sardinský hněv. O čtyři minuty později předvedl parádní ránu z volného přímého kopu Babis Lykogiannis a bylo vyrovnáno.

Tím se zároveň uvolnila ofenzivní lavina domácích a ještě do poločasu Cagliari nastřílelo další dva góly. Nejprve ztrestal po kolmici průchozí obranu Giovanni Simeone, čímž poslal domácí do vedení, ale za chvíli se k odraženému balónu dostal z voleje Salvatore Molina a bylo opět vyrovnáno. To vydrželo další dvě minuty, než po centru Zappy skóroval hlavou Riccardo Sottil.

Cagliari vedlo po prvním poločase 3:2 a další trumfy jim dodalo samo Crotone. Ve 48. minutě fauloval podruhé za žlutou kartu Luca Cigariti, čímž musel jít předčasně do sprch. Domácí tým pak kontroloval hru a měl několikrát velkou šanci definitivně pečetit výsledek. Obstřel Nandeze výtečně vytáhl Cordaz.

Hosté se i v oslabení málem dostali k vyrovnání. Osm minut před koncem se dobře uvolnil Simy a do akce musel Cragno. Crotone bylo nuceno riskovat a to se mu nakonec stalo osudným. Pět minut před koncem Cagliari rozehrálo rohový kop, Cordaz pohotovou hlavičku ještě stačil vyrazit, ovšem bezprostřední dorážku Pedra už nikoliv. Cagliari tak porazilo Crotone divokým výsledkem 4:2.

Více informací k zápasu

SS Lazio - Bologna FC 2:1

24.10.2020 20:45

Góly: 54. Luis Alberto, 76. Ciro Immobile - 90. Lorenzo De Silvestri

Stadio Olimpico v Římě se stalo dějištěm dalšího vítězství Lazia. To nejprve v týdnu porazilo Borussii Dortmund, aby v sobotu zapsalo další výhru proti Boloni. Střelecky se přitom prosadilo až po změně stran, kdy se nejprve trefil Luis Alberto a po něm pečetil výsledek obávaný kanonýr Ciro Immobile.

Hosté přitom mohli Biancocelesti pěkně zmrazit, kdyby ve 13. minutě byla uznána branka Mattiase Svanberga. Potíž byla v tom, že celé akci předcházel útočný faul. Na Boloni jakoby to zanechalo stopy. Lazio převzalo iniciativu a Luis Alberto ze zajímavé pozice trefil boční síť. Ve 25. minutě poprvé zahrozil i kanonýr Ciro Immobile, jeho pohotovou střelu vyřešil neméně pohotovým zákrokem Skorupski. Domácí se v prvním poločase marně dožadovali odpískání pokutového kopu za faul na Correu a i to bylo příčinou, proč v první části zápasu gól nepadl. Zajímavé je, že Lazio ještě v prvním poločase sáhlo ke dvěma změnám a na trávník vyběhli Escalante a Lazzari.

Na góly se muselo čekat až do druhé půle a v 54. minutě prolomil gólové mlčení Luis Alberto. Ačkoliv měl možnost několikrát lépe hledat své spoluhráče, rozhodl se ve vápně vystřelit a udělal dobře. Dělovkou pod břevno nedal Skorupskimu sebemenší šanci.

Boloňa mohla rázně odpovědět po hodině hry, kdy z volného přímého kopu orazítkoval břevno Orsolini. Lazio ale mělo zápas pod kontrolou a čtvrthodinu před koncem navýšilo vedení. Lazzari přes hlavu vracel balón do malého vápna, kde se cítí jako ryba ve vodě Ciro Immobile a hlavou dal na 2:0. Tím bylo prakticky rozhodnuto.

Mihajlovičovi svěřenci sice ještě vykřesali naději, když v první minutě nastaveného času zakončil po Santanderově přihrávce Lorenzo De Silvestri, ale na vyrovnání už bylo času málo. Ve zbývajících zhruba třech minutách ještě vystrašil Lazio De Silvestri nepříjemnou ranou, ale více už Boloňa skutečně nestihla.

Více informací k zápasu

Janov CFC - Inter Milán 0:2

24.10.2020 18:00

Góly: 64. Romelu Lukaku, 79. Danilo D'Ambrosio

Víc jak hodinu trvalo hráčům Interu, než se proti houževnatě bránícímu Janovu prosadili. V 64. minutě rozvlnil síť obvyklý střelec Romelu Lukaku a o několik minut později ho podpořil svým gólem i Danilo D'Ambrosio. Inter se tak před dalším zápasem Ligy mistrů na Ukrajině naladil vítězně.

Inter měl od začátku výraznější územní převahu, ale jinak směrem dopředu nebezpečný nebyl. Výjimku tvořila akce z 30. minuty, kdy vůbec netrefil balón Lukaku. Nerazzurri ještě reklamovali pokutový kop po zákroku Baniho, ale marně. Bohužel z prvního poločasu to bylo vše. Na stadionu Luigi Ferraris to nebyl zrovna záživný fotbal a nezbývalo nic jiného než doufat, že se to ve druhém poločase změní.

Antonio Conte se rozhodl pro stejnou jedenáctku, jeho protějšek Rolando Maran se ke střídání uchýlil a Czyborru nahradil Pellegrinim. Inter pokračoval v územní převaze a když Conte konečně zjistil, že to k ničemu nevede, sáhl ke změně. Na plac přišli Barella s Hakimim. A to konečně přineslo ovoce, protože v 64. minutě to byl Barella, kdo vymyslel přihrávku na Lukakua a obrovitý útočník v pádu neomylně zavěsil. Belgický snajpr potvrdil vynikající střeleckou formu. Interu vedoucí branka pomohla a za chvíli se zbytečně radoval ze vstřeleného gólu Lukaku, neboť byl chycený v ofsajdu.

Interu pomohla k další brance standardní situace, konkrétně rohový kop. Po centru od rohového praporku hlavičkoval Ranocchia a Danilo D'Ambrosio ještě zblízka hlavou prodloužil míč do branky. Dvoubrankový náskok už byl dostatečně bezpečný a Inter si v závěru vedení hlídal. Janov na jakékoliv zdramatizování zápasu rezignoval, neměl tolik kvality ani sil na případný zvrat.

Více informací k zápasu

Atalanta Bergamo - UC Sampdoria 1:3

24.10.2020 15:00

Góly: 80. Duván Zapata (pen.) - 13. Fabio Quagliarella, 59. Morten Thorsby, 90+1. Jakub Jankto

Poměrně velké překvapení se v sobotu zrodilo v Bergamu na stadionu Atleti Azzurri. Orobici po kanonádě v Lize mistrů nečekaně prohráli se Sampdorií 1:3. Zkázu Atalanty řídil český záložník Jakub Jankto, který zaznamenal jednu přihrávku a jednu vstřelenou branku. Po jeho akci se také kopala penalta, kterou ale Fabio Quagliarella neproměnil.

Atalanta si v týdnu připsala vysokou výhru v Lize mistrů na hřišti dánského Midtjylandu, ale v domácí soutěži podruhé za sebou zkolabovala. Před týdnem dostala nasekáno v Neapoli a teď její stadion "vyplenila" Sampdoria.

Nemuselo k tomu dojít. Atalanta měla první loženku zápasu, ale Gómez jí poslal vedle branky. O pět minut později předvedli útočnou akci i hosté a Fabio Quagliarella nejprve zamotal Palomina a pak tvrdou ranou pod břevno rozvlnil síť. Vedení Námořníků bylo překvapivé a Atalanta chtěla co nejdříve reagovat. Vytvořila si šance, ale ty postupně selhávaly. Iličić nejprve donutil k zákroku Audera a v další možnosti minul. Místy měla Atalanta až drtivou převahu, ale po půlhodině hry se za její obranou zjevil Tonelli a bylo velkým štěstím, že domácí neprohrávali už o dva góly.

Sampdoria hrála chytře, dokázala vzdorovat náporu Orobici a sama podnikala nebezpečné brejky. Po jednom z nich střílel Jankto a protože Mojica zahrál ve vápně rukou, byla z toho penalta. Fabio Quagliarella měl na kopačce druhý gól, ale Sportiello směr jeho střely vystihl a udržel Atalantu ve hře.

V podobném duchu se nesla i druhá půle. Atalanta měla převahu a Sampdoria byla nebezpečnější respektive údernější. V 52. minutě vykouzlil parádní centr za obranu Jakub Jankto a Morten Thorsby zvýšil už na 2:0. Atalanta se sice nevzdávala, ovšem proti skvěle bránící Dorii to měla složité. Čtvrthodinu před koncem byl ve vápně stažen Zapata a sudí nařídil pokutový kop, který sám postižený proměnil. Atalanta se tak vrátila do hry o body a závěrečná fáze zápasu slibovala velké drama.

Domácí si vytvořili tlak, jenomže do větší šance už se nedostali. V nastavení zužitkoval brejkovou situaci český záložník Jakub Jankto, i když absolutorium zaslouží i Keita Baldé, který celou situaci českému záložníkovi připravil. Sampdoria zvítězila v Bergamu 3:1 a potvrdila, že se zlepšuje.

Více informací k zápasu

US Sassuolo - Turín FC 3:3

23.10.2020 20:45

Góly: 71. Filip Đuričić, 84. Vlad Chiricheş, 85. Francesco Caputo - 33. Karol Linetty, 77. Andrea Belotti, 79. Saša Lukić

Dlouhou dobu se utkání pro Sassuolo nevyvíjelo dobře. Domácí celek postupně prohrával s Turínem o dva góly, ale ani to ho nezlomilo. V 84. a 85. minutě se domácím podařilo vyrovnat a konečný výsledek 3:3 se už nezměnil.

Utkání na Cittá del Tricolore od začátku výrazně komplikovala hustá mlha. Viditelnost nebyla dobrá, ale jak se nakonec ukázalo, dobrému ofenzivnímu výkonu to nezabránilo. Turín byl po špatném vstupu do sezony hodně kritizován a pod velkým tlakem je zejména kouč Marco Giampaolo.

Jeho svěřenci začali na Sassuolu aktivněji a po deseti minutách spálil tutovku Verdi, jehož pokus Consigli fantasticky vyrazil nohou. Hosté zůstávali při chuti a Consigli se musel vytasit s dalším zákrokem po hlavičce Meïtého. Sassuolo v prvním poločase nehrálo svůj fotbal a po půlhodině hry bylo potrestáno. Vojvodův centr do šestnáctky propadl až k Linettymu, který už Consigliho dokázal překonat. Turín vedl na hřišti Neroverdi po prvním poločase 1:0 a Roberto De Zerbi měl svým svěřencům o přestávce co říci.

Domácí lodivod pochopitelně nemohl být vůbec spokojen. Do druhého poločasu však žádnou změnu neudělal a Turín zůstal i nadále nebezpečný. Verdi dokonce mohl zvýšit na rozdíl dvou branek, nebýt vynikajícího Consigliho. Sassuolo se dostalo do šance až po hodině hry, ale rána Djuričiče zamířila vedle. Až poté přichystal De Zerbi hned trojí střídání a to zafungovalo. V 71. minutě protlačil balón do sítě efektivní patičkou Filip Djuričić a to ještě před ním zazdil velkou možnost Boga. Sassuolo vyrovnalo, ale dlouho se z tohoto výsledku neradovalo. Andrea Belotti po dlouhém nákopu a důrazu v šestnáctce opět poslal Granata do vedení a za další dvě minuty dokonce po jeho přihrávce zvyšoval na 3:1 Saša Lukić.

Domácí byli ve velkých problémech, ale flintu do žita neházeli. Šest minut před koncem vykřesal naději na bodový zisk krásnou ranou do šibenice Vlad Chiricheş a za další minutu dokonale zpražil "Býky" hlavičkující Francesco Caputo. V rozmezí pouhé minuty dokázali Neroverdi stáhnout dvoubrankové manko. O vyrovnávací brance dlouho rozhodoval VAR a nakonec dal domácím za pravdu. Sudí Guida vinou prodlev nastavil ještě sedm minut, ale během nich už žádná další branka nepadla.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.AC Milán541012:413
2.SSC Neapol540114:511
3.US Sassuolo532016:911
4.Inter Milán531113:810
5.Juventus FC523010:49
6.Atalanta Bergamo530215:129
7.UC Sampdoria530210:89
8.Hellas Verona52215:28
9.AS Řím522111:108
10.ACF Fiorentina521210:107
11.Cagliari Calcio521210:127
12.SS Lazio52126:97
13.Benevento Calcio52039:146
14.Spezia Calcio51227:115
15.Parma Calcio51136:114
16.Janov CFC41124:94
17.Bologna FC51048:103
18.Udinese Calcio51045:93
19.Turín FC40137:111
20.FC Crotone50145:151
Bodové odečty
SSC Neapol-1 

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (132)

Přidat komentář
berliner

FC Turin skoda ze domaci vyrovnali se 3mi Goly venku se zkratka musi vyhrat

Reagovat
Reggie

Ten Belotti už dohraje v Turine nebo co? On nema motivaci jit nekam vys? Nebo za neho chteji porad dardu? Stacilo by neprodlouzit smlouvu...

Reagovat
smazaný uživatel

Belotti není zmrd, aby záměrně neprodloužil smlouvu a nechal Toro oškubat. Nehledě na to, že mu bude teprve 27 let. Nejlepší léta pro italského útočníka 30-35 let má ještě "relativně daleko". Nemá kam spěchat.

Reagovat
Coniglio

Italského útočníka v italské lize. Když chce mimo Itálii, musí teď

Reagovat
smazaný uživatel

S tímhle nepočítám. Italové z Itálie nesmí. Tam je jedno, v jakem by šel věku ven, shořel by kdykoliv.

Reagovat
Reggie

Zase... Nic takovýho rozhodně není daný a pokud to nezkusi, tak to nemůže vědět. Že shořela třeba většina ostatních není zase tak berna mince

Reagovat
smazaný uživatel

Statistika je pro mě dost bernou mincí. A pokud se mi daří doma, proč bych chodil do zahraničí? Proč bych riskoval to, že všechno, na co jsem do teď dřel, se sesype jako domeček z karet. Italové za hranice Itálie nepatří.

Reagovat
The Krupy

prečo by chodili von do horšieho

Reagovat
Reggie

Jako máš určitě pravdu, ale kazdopadne mohl jit vys i v ramci Italie. AC jeste nedavno nemel poradnyho utocnika, v AS Dzeko taky nebude vecne...

Reagovat
smazaný uživatel

máš pravdu, věřím, že jeho čas přijde a fandím mu

Reagovat
Reggie

Reagovat
Coniglio

A prece je zde nekolik timu ve kterych by mohl zarit. Sevilla, ktera uz nekolikrtat prokazala ze umi pracovat z hraci ze Serie A, byt vetsina z nich nebyli Italove (Franzo Vazquez, Joaquin Correa, Ever Banega). Navic italska stopa v timu je, i kdyz krome Enza Marescu to byli vsechno kratsi pobyty (De Sanctis, Sirigu, Cigarini, Immobile)

Dalsi klub ktery nezni jako Sci-Fi je Ancelottiho Everton, ktery by mohl prejit z 4-3-3 na 4-2-3-1 a troufam si rict ze James - Calvert Lewin - Richarlison a pred nima Andrea je tim ktery ma na treti misto v PL. Nevim kdo je Andreuv agent ani jeho historii ale s promyslenym pristupem je Andrea urcite hrac kteryho je na soucasny Torino skoda a jeho odchod by prospel vsem, vcetne reprezentace

Reagovat
smazaný uživatel

Přestup do zahraničí by jeho reprezentační kariéru pohřbil. Vazquez, Correa, Banega mě nezajímají, nejsou to Italové. Nebavím se o přechodu z ligy do ligy, ale o přechodu člověka určité národnosti a založení do jiné země, kultury a mezi cizince. Nikdo z těch hráčů v Seville díru do světa neudělal. Zbyl tam jen tebou zmíněný Vazquez, "poloital", který rozhodně nemá na růžích ustláno a pro svoje vlastní dobro by měl taky nabrat jiný kurz. A PL je pohřebiště, nikomu z Italů nepřeju nic tak špatného.

Reagovat
Reggie

Ja sice toho Calvert-Lewin nemám bůh ví jak nasledovanýho, ale neumím si ho moc představit jinde než na hrotu. Podle mě naprosto typickej hrot.

Reagovat
Coniglio

A prece je zde nekolik timu ve kterych by mohl zarit. Sevilla, ktera uz nekolikrtat prokazala ze umi pracovat z hraci ze Serie A, byt vetsina z nich nebyli Italove (Franzo Vazquez, Joaquin Correa, Ever Banega). Navic italska stopa v timu je, i kdyz krome Enza Marescu to byli vsechno kratsi pobyty (De Sanctis, Sirigu, Cigarini, Immobile)

Dalsi klub ktery nezni jako Sci-Fi je Ancelottiho Everton, ktery by mohl prejit z 4-3-3 na 4-2-3-1 a troufam si rict ze James - Calvert Lewin - Richarlison a pred nima Andrea je tim ktery ma na treti misto v PL. Nevim kdo je Andreuv agent ani jeho historii ale s promyslenym pristupem je Andrea urcite hrac kteryho je na soucasny Torino skoda a jeho odchod by prospel vsem, vcetne reprezentace

Reagovat
Reggie

Tohle je určitě fajn a nemám s tím problém, ale určitě má nebo měl kvalitu na daleko lepší tým. A nemyslím si, že bude takhle kalkulovat s tím věkem, že má čas. To sice je takový nepsany pravidlo, ale to je všechno.

Reagovat
smazaný uživatel

Mimo Itálii by neuspěl. Je ve skvělém věku, nemá se kam hnát.

V tuhle chvíli, kdy Juventus je v píči, Inter v prdeli a AC ze poněkolikát snaží sesbírat hračky z kanálu, nemá smysl působiště měnit. Lazio má Immobileho, Atalanta by ho nekoupila, tak snad AS nebo Neapol? V AS brzy skončí Džeko a Neapoli odejde Milik. Každopádně v Turíně mu nic nechybí. Ten tým bude i tak hrát střed tabulky, ačkoliv se mu teď nedaří.

A v dnešní době, době pandemie a ekonomické krize, jakože se to v horizontu dvou tří let rozhodně nijak zlepšovat nebude, je lepší mít svý jistý, než riskovat reputaci a peníze. A se vší úctou, kde by mu bylo lépe než v Itálii? Ber v úvahu nejen sportovní a ekonomické podmínky, ale i sociálněkulturní hledisko.

Belotti mimo Itálii? Utopie.

Reagovat
10

"Každopádně v Turíně mu nic nechybí. Ten tým bude i tak hrát střed tabulky, ačkoliv se mu teď nedaří."

tady ti to trošku hapruje

Reagovat
smazaný uživatel

Nene, mě se to celkem slučuje. S tím přece do Turína šel, ten klub na víc než střed tabulky nemá. A nikdo z těch "TOP 8" týmů ho z jakýchkoliv důvodů nevezme. Cairo ho pod 50 nepustí. V AS by byl dobrý, ale ti na ten deal nemají cash a Neapol? ADL by to za něj asi nedal. Už měl být v Juventusu, ale to by tam nesměli zaclánět žoldáci z Madeiry apod.

Reagovat
10

má smlouvu na 2 roky, tuhle sezonu si o přestup už řekne, ty aktuální výkony tomu nasvědčují, pokud mu to vydrží, tak se určitě nemusí limitovat jen na Itálii...a i tam třeba Roma příští léto dává smysl, AC po Zlatanovi taky bude hledat góly

Reagovat
smazaný uživatel

Musí zůstat v Itálii, jinak se odstřelí. Nevěřím, že by zrovna on byl tak moc silnou osobností, která se neváže na své okolí, aby ten sociálněkulturní střet ustála. Kdyby měl jít ven a sám být někde jako jediný Ital v týmu? To nedá.

AC i AS by se mi jako varianty líbily. Ono je to jedno, kam v Itálii půjde. Vedení kubů jsou vypatlaný všude, ať už jde o Juve, Inter, AC, AS, Lazio, Neapol, to je blb vedle blba.

Reagovat
Pipo123

Belotti ak niekam prestúpi tak to bude PL, neverím že v SA dá za neho niekto také prachy, 50 mega o ktorých sa stále píše by bola samovražda pre každý klub, alebo teda obrovské riziko ktoré by si mohol dovoliť maximálne Juventus

Reagovat
10

příští léto už Cairo bude trošku pod tlakem, pokud neprodlouží, tak nějakých 50m nejsou reálných, zvlášť pokud Toro bude hrát o záchranu, jak to zatím vypadá...

Reagovat
smazaný uživatel

Toro se letos ještě zvedne. Každopádně příští rok bude rád za 25-30. A až ho prodá, tak se to tam teprve sesype.

Reagovat
Reggie

Presne tak, AC nebo AS by ho melo vzit.

Reagovat
The Krupy

Eta Beta je neskutočný démon

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Atalanta evidentne dopláca na šírku kádra.

Reagovat
Petrinho17

Tak Atalanta rozhodne nemá žiaden úzky káder. Proste sa stane, že niekedy aj prehraš

Reagovat
Seydou Doumbia

hlavně ted prohráli i jiné týmy, které v týdnu měli LM...rennes, bruggy, zenit...

Reagovat
Vtáky cez tepláky

No nemajú veľmi hráčov do rotácie a ani nehovorím o tom, že celá ich hra závisí na tom ako zahrá Gomez. Navyše tie zápasy kde vyhrali som videl.

Reagovat
10

https://www.livesport.cz/zapas/8I3u6m98/#prehled-zapasu

na tu Eredivisie to přecejen ještě nemá

Reagovat
Inter Eterno Amore

45 striel, 23 na bránku

Reagovat
smazaný uživatel

to je jak v NHL

Reagovat
smazaný uživatel

"Tak jsme dali venku 13 gólů.."

Reagovat
smazaný uživatel

Po něčem takovém chodí týden kanálama i borci v pralese, kde se o tom dozví maximálně půlka okresu ...

Reagovat
smazaný uživatel

Že ta Atalanta se na to vždycky před LM vysere..

Reagovat
Recoba Inter

Miluji jak hraje Castrovili. Toho bych v Juventusu hodně těžko snášel.

Reagovat
smazaný uživatel

Místo běžce z ostrovů by to byl upgrade o tři třídy nahoru a hodně by to pomohlo dynamice zálohy.

Reagovat
Recoba Inter

Nepochybuju, že by pomohl každému týmu z vrchu tabulky výraznou mírou. Rád bych ho viděl v záloze s Barellou, jenomže to se teď vzhledem k jejímu stavu pravděpodobně nestane, tak jen budu hádat, kam se z Fiorentiny přesune, pokud někdo z Itálie bude vůbec schopný splnit jejich finanční požadavky.

Reagovat
mastakillah

Reagovat
Yanek

Fiore stale produkuje luxusni hrace

Reagovat
Recoba Inter

Souhlas

Reagovat
bayern987

Franck je zraněný? Ani na lavičce nebyl a to jsem nedávno četl, že byl vyhlášený hráčem měsíce ve Fiorentině.

Reagovat
smazaný uživatel

třeba jim to bez něj jde líp, tak ho za jeho absenci ocenili

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Pome na Barcu

Reagovat
cink

Andrea Pirlo

Reagovat
10

Vypadá to, že na Barcelonu půjdeme s obranou Cuadrado, Danilo, Demiral, Frabotta. To se docela rychle ukázalo, že pustit Pellegriniho a jednoho z dvojice Rugani/Romero bez náhrady, nebyl úplně ideální krok.

To jsou pro mě těžko pochopitelný věci, naprostý základy, který vidí i idiot. Paratici ví, že De Light je do Vánoc mimo hru, že s Chiellinim už se moc počítat nedá a odehraje třetinu zápasů, Demiral se vrací po utržených vazech. Navíc v době, kdy hráče může vyřadit i covid. Se Sandrem nalevo úplně stejná situace.

Jinak doufám, že Andrea co nejrychleji přestane experimentovat a dělat v každým zápase takový harakiri. Dostává tím sebe i tým pod tlak. Tím, že tak lpí na tomhle paskvilu s tříčlennou obranou, na který nemáme hráče, mě trošku děsí. Přitom v Kyjevě s 4-2-3-1 byl vidět dost zásadní rozdíl v kompaktnosti, řekl bych, že tohle rozestavení je pro ten tým ideální.

Včera znovu obrovský rozestupy mezi hráči, nulová filtrace před obranou, na krajích dálnice místa pro soupeře, který to rychle přečetl a v prvním poločase všechno hrál přes Bernu, který nezvládal vůbec nic. Andrea na to zareagoval pozdě. Nasazení se hráčům upřít nedá, ale takhle přichází dost v niveč, protože pohyb bez balonu je jeden velký chaos.

Reagovat
smazaný uživatel

Parasráč trololoooooo

Reagovat
Gazdo

Je uplne jedno s akou obranou na nas pojdete. Ak u vas bude hrat aspon jeden schopny ofenzivny hrac tak cez nas budete prechadzat ako noz maslom kedze cez zalohu kde je coutinho a Busquets sa chodi lahsie ako cez 50 rocnu prostitutku

Reagovat
10

a ten střed Juve si viděl? myslím, že ty dva týmy si můžou podat ruku...resp. vám aspoň hrajou hráči na svých pozicích

Reagovat
Gazdo

Uz sa na to tesim teda to bude o tom kto sa ustreli asi

Reagovat
10

to může fakt dopadnout jakkoliv, vůbec nevím, co od toho čekat

Reagovat
AngryPrd

Reagovat
db18

Weston je furt mimo? Ten by případně stopera nebo RB taky zahrál...

Reagovat
svkmd

Už by mal byť fit a zdravý

Reagovat
db18

díky

Reagovat
ED91

Reagovat
oli9

ty kolosy jako Juve,Barca,Real nám nějak znejistily

Reagovat
10
Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Nuno čomes

No tančí

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
Bakary3

tohle bych dal i ja, no

Reagovat
10

to si nedovolím hodnotit, vycházím z názvu pořadu

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Inter Eterno Amore

pekná kočka

Reagovat
Zark

Bychom se protančili k titulu

Ale né teď vážně... Víš jak by na tom prázdném stadionu vynikla ta jeho Calma

Reagovat
10

zvlášť když vynikala i na plným

už jsem to tady psal, ale je dost nefér, že tenhle tým Max nedostal, přestože po tom dlouho volal...

Reagovat
DelPiero137

Keby sa nejednalo o Pirla, bol by som za vziat Maxa ihned spat. Ale Andrea si to nezasluzi aj ked zatial je to rozpacite z jeho strany.

Velka skoda ze sme sa dostali do takejto situacie. Opat mozeme podakovat vedeniu...

Reagovat
10

je to přesně jak jsem se obával v létě, fanoušci proti Andreovi nepůjdou, vedení ho použije jako štít před schování svých přešlapů...snad se Andrea nebude bát udělat změny, protože trvat na tomhle systému nevidím jako dobrou volbu

Reagovat
stuff

Reagovat
Zark

to je vše pravda ale sám Andrea měl začít od píky a né si hned ukrojit velký krajíc chleba.. zvlášt ve velkoklubu, kde na přešlapy není místo.. ještě, když tohle je regulérní bitva a my v ní nabijeme soupeřům na smeč, hlavně teda tomu chujovi na lávce interu

Reagovat
DelPiero137

Suhlas ale je to chyba oboch. Andrea az moc chcel, veril si a ktovie co mu naslubovali. Na druhu stranu vedenie rozhoduje a je zodpovedne koho vyberie.

Proste zla situacia pre vestky strany.

Reagovat
Morgue

Ten Zlatan je zabiják jako sviňa... Takový hráč už se snad nenarodí... Neuvěřitelné...

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo, proč je ten rumun v bráne...

Reagovat
Morgue

Taky se bojíš každého rohu a střely?

Reagovat
AngryPrd

Reagovat
Savi

Před zápasem jsem měl strach z Džeka a z našeho rumuna :-D Obojí se naplnilo

Reagovat
Morgue

No to si děláš prdel, že si to nešel zkontrolovat přes VAR. Takhle písknout penaltu...

Reagovat
AngryPrd

Niekto si zaplatil za body ? Je to jeho povinnost ist sa pozriet ak namieta cele muzstvo, ved z kazdeho zaberu je vidiet ako najpv bol slapak na Bennacera, takze utocny faul a nie penalta. Bolo velmi podozrive, ze sa mu nechcelo ist pozriet aby boli vsetci spokojni Ako AS hralo pekne a bol to vyrovnany zapas ale take veci sa pri VAR nemozu stavat !

Reagovat
Largo

Pravidla nerikaji nic o povinnosti jit se podivat na video podle toho, kolik hracu z tymu protestuje. Jinak souhlas.

Reagovat
AngryPrd

Ok beriem ale pri takych situaciach som videl, ze nakoniec isiel pozriet video, nech su vsetci ticho a maju pokoj na dusi

Reagovat
LesyJePan

Mas pravdu ale kazdy normalny by siel. Tohto nepustilo ego a potom z toho bola ta saskarna z druhou penaltou. Toto ja nechcem v serii A.

Reagovat
Savi

Jak zápas vypadal? Hlavně ze strany AC. Sledoval jsem jen přepis na Onlajnech.

Co jsem zahlédl, tak penalta pro AS vůbec neměla být, a co ta pro AC?

Reagovat
Houfi

Ta byla snad ještě nesmyslnější ..

Reagovat
Morgue

Už jsi někdy viděl 2 vymyšlené penalty? Tak takhle to vypadalo..

Reagovat
Savi

OK a teda herně ten zápas ze strany AC?

Reagovat
Morgue

Sympatický útočný fotbal, který velmi kazil výkon našeho Rumunského brankáře. Dovolím si říct, že pokud by byl v bráně JduNaRuma, tak by to bylo pohodové vítězství. 3:1. Takhle to dopadlo prach bídně. Defacto až na kraje obrany jsme byli lepší. Calabriovi ani Hernandezovi se zápas nijak zvlášť nepovedl, zato Leao konečně něco naběhal což bylo v útoku dost znát. Chalanoglu se dost hledal a taky se mu dneska moc nedařilo i když měl pár světlých chvil. Nutno podotknout, že brankář Říma měl taky dost vynikajících zákroků, díky kterým těch gólu nebylo víc. Stačí ti to takto?

Reagovat
Savi

Perfecto! Díky :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Calabria sa druhy polcas zdvihol a zabranil par kontram AS...

Reagovat
pastal

Ten váš gólman mohl za první gól a za ten náš obrana troufnu si tvrdit že kdyby hrál Smalling taky by nepadl ale to jsou spekulace musí se brát to kdo může hrát teď to prostě tak je v vem si Římskou lavičku tam nebylo koho do útoku dát a co si budeme říkat potřebovali jsme to oživit ale kým !!!Byli jste o něco lepší ale remíz si troufnu říct zasloužená zas tak hodně jste nás nemleli

Reagovat
Eldarion

Tento zápas dúfam presvedčil vedenie, že s Gigiom to treba podpísať za každú cenu. Strata dvoch bodov dnes.

Reagovat
Morgue

Nezlobte se na mě, ale to co dneska vyčaroval ten rozhodčí na obou stranách mi připomnělo Krysaře...

Reagovat
danko10

To bol super výkon. Od Ríma, od AC aj od Giacomelliho partičky, ktorá ukázala, že keď je objednávka, tak je aj symfónia a kam na nás s nejakým VARom?

Ale keďže celá liga túto sezónu zatiaľ vyzerá, ako keby v taliansku úradovala epidémia mozgovej obrny a nie respiračného vírusu, nestrácam nádej v štvrté miesto. Nejak. Neviem ako.

Reagovat
AngryPrd

Reagovat
Milan.B

Co dodat rozhodca bomba. Ale tak 6 golov, bolo na co pozerat. FORZA MILAN

Reagovat
LesyJePan

Sudca mal vsadene 5+

Reagovat
Milan.B

Reagovat
dave30

Obě penalty dost dobrý. Hlavně ta proti AC. Potom si to asi borec u VAR uvědomil a tak to vrátili.

Reagovat
-Pato-

Reagovat
Kaka14

V zápase AC-AS minimálne 5 pochybných rozhodnutí ( z toho 4 proti AC) a za cely zápas rozhodca nepozrie VAR

Reagovat
Lech

Nahodou pres vsechny ty chyby co udelal, myslim ze ani jeden tym nebyl ochcanej vic nez druhy. Ta prvni ruka Kumbully, to se nepiska. A potom co se tu zminoval ten souboj Mancini-Ibra, ze to mela byt penalta, ja spis videl ruku Ibry.

Reagovat
Eldarion

Mancini mal ešte tesne pred kontaktom s Ibrom jasnú ruku, ale súhlasím, že rozhodca poškodil obe strany asi rovnomerne.

Reagovat
Kop do titulků

Může mi někdo do prdele vysvětlit, proč je na zápasech ten VAR? Já jsem se na to hodně těšil, a doufal že v podstatě nebudou nefér rozhodnutí, ale když to řeší milimetrový offside a to jestli brankář stál na čáře nebo kousíček před ní, a pak v zápase neodpíská jednu jasnou penaltu a dva nesmysly jo, tak to at radsi zrusen

Reagovat
smazaný uživatel

Taky už mě ten VAR sere

Reagovat
10

Místo fotbalu z toho dělají geometrii, chápu, že jsou ty pravidla tak nastavena, ale zkoumat hodinu 3 cm ofsajd mi vzhledem k dynamice a rychlosti těch situací přijde jako naprosto postrádající smysl. Zvlášť v kontextu toho, že pak pískají takovýhle penalty, jak píšeš. Tohle musí upravit.

Reagovat
j_mrazik

Když jsem viděl ty penalty, tak jsem si myslel, že VAR v Itálii nemají. Hodně zvláštní rozhodnutí na obou stranách. Přišlo mi, že tou penaltou pro AC kompenzoval tu kravinu na druhé straně.

Reagovat
LesyJePan

To je jeden z tych oldschool rozhodcov co VAR nepotrebuje. On to spraví po svojom pricom naserie polovicu Talianska.

Reagovat
10

Málokdy se jde rozhodčí podívat na VAR sám, to už dávno neplatí, teď se to prostě v 99% případů nechává na videorozhodčím, který mu to info dá do sluchátka. Takže to není primárně o hlavním...

Reagovat
cresposuper

Bohuzial ta "delba prace" moc nefunguje

Reagovat
10

U těch penalt bohužel moc ne, zvlášť když jí hlavní rozhodčí odpíská a videorozhodčí by mu měl odporovat, tam jsem si všimnul, že vznikají největší průsery. A docela často...

Reagovat
eder

Zlatan

Je to kvalitnější fotbalista než Lewandowski. A inteligentnější.

Reagovat
Fortex

Nevím jestli inteligentnější ale kvalitnější bych řek taky že je a už asi takový útočník jako je on bohužel nebude.

Reagovat
Bakary3

No na jeho vrcholu možná... A i tak se zlatýmu míči snad ani nepřiblížil, ne?

Lewa ho teď dostane snad, a naprosto zaslouženě.

A myslím, že většina trenérů by brala Lewu, bez něj a s Ibrou by třeba ani Bayern nešlapal tak, jak šlape.

Ano, Ibra je originální, jedinečný, ale Lewa je asi teď výš, než on kdy byl - a samozřejmě kdy bude...

Reagovat
10

Ibra ale nikdy v takhle šlapajícím týmu nehrál, většinou dělal on 80% toho týmu, což se o Lewovi říct nedá.

Reagovat
Bakary3

Tady se asi neshodneme

Ale já to vidím spíš tak, že Lewa dělá ten šlapající tým.

Ibra tím svým egoismem a šaškárnama ne.

Reagovat
Morgue

To je diskutabilní, já mám za to, že kdyby neměl takové ego, tak by nikdy nedokázal tak vyhecovat tým a donutit je aby jezdili na tom trávníku po prdeli. Jako rozhodně se nedá srovnat AC s Ibrou a bez Ibry. Je pravda, že možná nesnese vedle sebe dalšího podobného hráče a proto to taky tak jinde vypadalo.

Reagovat
Bakary3

Myslím, že tím koncem jsi to rozlousknul.

Do současnýho AC je k nezaplacení, ale asi to jeho ego a "donutit někoho jezdit po prdeli" stylem, jakým to dělá, není třeba v dnešním Bayernu, tehdejší Barce...

Reagovat
Morgue

V Barce pokud vím měl problém s Guardiolou. Tam byla asi jen nesympatie.

Reagovat
rossoneri89

skoda vcerajsieho zapasu, zial sme stratili 2 body .... vsetky 3 goly AS boli darovane, okrem nich mali mozno 1 vacsiu sancu, kde to nevim ktory hrac prestrelil.... my sme mali minimalne 3 dalsie goly na kopacke/hlavicke.... sice ma nasa bilancia tesi ale mrzi ma vcerajsi zapas lebo si zasluzime 3 body ... trosku sa ale obavam kondicie hracov ... Theo, Bennacer a ku koncu zapasu aj Salemaki (zivot je kratky aby som sa naucil jeho priezvisko) boli dost unaveni a v tyzdni ich caka dalsi zapas.... skoda tej korony podla mna by Hauge bol idealnym hracom proti Sparte..... no nevadi .... pred nasimi hracmi a trenerom klobuk dole a nadalej Forza Milan

Reagovat
AngryPrd

Hauge je u mna do zakladnej zostavy. Takeho Castiho by som uz predal, je tam podla mna navyse. Skoda bodov ano ale zapas pekny a neviem preco ale pri AS po takom zapase ma to az tak nehneva ako napr. proti Juve

Reagovat
rossoneri89

proti Juve ked ideme hrat mam vzdy nervy .... s nimi sa vacsinu udeje nejaka kktina ktora ovplivni zapas (neodpiskana ruka, faul/nefaul, lopta za ciarou a neodpiskany gol a pod.) tusim posledny zapas s nimi bol normalny .... Casti bol po korone pauze velmi dobry ale teraz zase nejako padol ... on je typicky 40 kilovy chlapec ktory by mal potiahnut utoky po strane, rovnako aj Salemaki ... ale vzdy ako keby vyckaval a isiel do 2 spoluhracov ktori ho pohladom odtlacia od lopty ... napriklad ako vcera Leao pri 3. gole ... krasne potiahol loptu, prihral a gol ...

Reagovat
AngryPrd

Ano s Juve suhlasim. Casti - ale on je hrac ktory je taky tenucky, ze sa bojim ci ho nepolamu pri hocijakom kontakte a staci ho iba tuknut a neustoji nic a ihned pada alebo leti. Pre mna je to rizikovy faktor na caste zranenia a nikdy ma nepresvedcil ze patri do takeho klubu ako AC

Reagovat
Morgue

Ale v takové Spartě si Lambo nekoupíš..

Reagovat
AngryPrd

ak by prihodil nejake tie videa na sieti s kamaratmi aj lambo by mohlo byt :)

Reagovat
smazaný uživatel

Ako myslis na miesto Rebica ci len proti Sparte?

Reagovat
AngryPrd

Miesto Rebica asi nie, mozno neskor ale na ukor Leao urcite ano. Pripadne ak by mal slabsiu formu Hakan. V zapase so Celticom si dobre rozumel aj so Saelemaekersom ked obaja prisli ako striedajuci, pekne kombinovali a tiez pripravili gol na 3-1.

Reagovat
smazaný uživatel

Leao vcera MOTM, este to chce par kopancov od Ibru ale Rebicovi rastie slusna konkurencia na LW. Snad pride v zime ten Thauvin a aj ta prava strana bude lepsia, zatial tam je len Saelemaekers a podpriemerny Castilejo

Reagovat
AngryPrd

Ano ten Thauvin by bol fajn, vraj je to dohodnute tak uvidime. Mne sa Saelemaekers pozdava, je to makac, beha jak blazon :-) Ale Castiho ja uz davno v time nechcem.

Reagovat
smazaný uživatel

Co se stalo s Moratou? Jaktože najednou umí hrát?

Reagovat
pajka-juve

Změna prostředí, taktiky nebo situace dokáže dělat divy. On už když byl v Juventusu předtím, tak rozhlašoval jak si to v Itálii a Turíně zamiloval a cítí se tam dobře. Jen ten offside mu to kazí .

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele