Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Adam Sandler bude Kosmonaut z Čech


ikona
Mr. Hlad
adam sandlerčernobyljohan renckkosmonaut z čechnetflixthe spaceman of bohemia
Sandler opět trochu vážněji a s režisérem Černobylu za kamerou 

Češi v Hollywoodu nemají extra úspěch. Jsou samozřejmě výjimky a třeba naši kaskadéři patří ke špičce, stejně jako spousta dalších lidí z oborů, které „nejsou vidět“, ale když se zeptáte svých rodičů, jestli ví, jaký Čech to pořádně rozjel v Hollywoodu, budete mít kliku, když si vzpomenou na Karla Rodena s Markem Vašutem. Jenže teď je tu Adam Sandler a ten by mohl patriotům ze Střední Evropy udělat radost. I když tak trošku oklikou. 

Sandler si totiž zahraje v adaptaci knihy The Spaceman of Bohemia alias Kosmonaut z Čech, kterou v roce 2017 napsal Jaroslav Kalfař. Jejím hrdinou je kosmonaut Jakub, jenž vyráží na misi k podivnému mraku mezi Zemí a Venuší a má tu posbírat vzorky, aby lidstvo zjistilo, co je vlastně tajemný úkaz zač. Jenže v okamžiku, kdy jeho mise začne a on se octne mimo rodnou planetu, zjistí, že jeho vlastní život se rozpadá na kousíčky. A jediný, kdo mu v téhle situaci dovede poradit, je podivný hlas ještě podivnější bytosti, která se skrývá kdesi na jeho lodi. 

Knížku jsem nečetl, ale podle všeho jde o hodně zajímavou věc, která však není zdaleka pro všechny. Na druhou stranu sci-fi, v níž se řeší filozofické otázky, důležitost lásky, vesmírný závod s Rusy a mimozemští pavouci, zní docela zajímavě a Sandler nám v Drahokamu připomněl, že umí sakra dobře vážné role. A nejspíš si to myslí i na Netflixu, protože právě tady dostane šanci to znovu předvést. Režie se ujme Johan Renck, který natočil vynikající Černobyl. Tohle by fakt mohlo být dobré. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace