Fabiana Bytyqi a Puma: Pearl Shimmer pro stylový trénink

Fabiana Bytyqi a Puma: Pearl Shimmer pro stylový trénink

27. října 2020, Puma, Pearl Shimmer, Fabiana Bytyqi, sportovní oblečení, sportovní obuv

Sponzorované odkazy

Nové tréninkové oblečení je jednou ze skvělých motivací pro sportování. Pokud i vám nové sportovní kousky pomáhají k lepším výkonům, nenechte si ujít novou kolekci PUMA Pearl Shimmer, která potěší i ty nejnáročnější z nás. Je totiž ukázkou prvotřídního luxusu.

Sportujte v perleti

Říkáte si, zda vůbec sportovní oblečení může mít luxusní charakter? Nová řada PUMA vás přesvědčí o tom, že to jde. Vyniká totiž luxusními materiály, perleťovými tóny a třpytivými detaily. Obávat se přitom nemusíte ani o funkčnost a pohodlí, které při sportu potřebujeme, vše je samozřejmostí. Uspokojí tak i ty skutečně náročné zákazníky.

Kolekce pro odvážné

Řada Pearl Shimmer, jejíž tváří se stala mistryně světa v boxu v minimuší váze Fabiana Bytyqi, bude skvělou volbou pro všechny ženy, které se nebojí vystoupit z davu. Gros kolekce tvoří tréninkové boty Provoke XT Pearl Shimmer. Jak už uvozuje název, jejich podoba je vskutku nekonvenční a neobyčejná, ale spolehnout se můžete na kvalitní oporu, komfort a stabilitu. O to se postará technologie TPU a skvělé odpružení díky materiálu Profoam.

Nebojte se potit

Základem kvalitního sportovní oblečení je dobře promyšlený odvod potu. Každá aktivita je díky tomu příjemnější a sportovat díky tomu můžeme snadněji i ve venkovních podmínkách. O to se v nové kolekci Puma stará technologie dryCELL a vždy se tak můžeme cítit sebejistě. Vedle bot nabízí řada také legíny, které mají příjemný vysoký pas a nabízejí se ve dvou variantách – černé a růžové. Chybět nemůže ani sportovní podprsenka, samozřejmě v perleťovém designu, aby ladila se zbylými kousky. V trendy shimmerovém stylu si můžete pořídit i trička v asymetrickém střihu, slušivé mikiny a pro doladění celkového outfitu i sportovní tašky. Poohlédnout se po růžových a černých kouscích můžete u prodejců A3Sport, Urban Store či Zoot.

Foto: Puma

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii obuv a dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu