Petr Nárožný (82) vyměnil Prahu za Třeboň: UTEKL NA CHALUPU! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Nárožný vyměnil Prahu za Třeboň: UTEKL NA CHALUPU!

Herec se naštval na covid a opustil hlavní město.
Herec se naštval na covid a opustil hlavní město. (Foto Aha! – Karel Kopáč a ara )

Na jaře se ho covid nedotkl, a tak herec v pohodě dokončil alespoň svoje audiovzpomínky. Teď ho virus ale dostal! Petr Nárožný (82) se naštval, dal sbohem Praze a odstěhoval se na chalupu na Třeboňsko.

Deníku Aha! to potvrdil i hercův kamarád a kolega Ladislav Trojan (88). „Petr jezdil na chalupu vždycky tak od jara do podzimu,“ říká Trojan s tím, že teď Nárožného s manželkou Ivou odvezl na Třeboňsko velký vůz. „Měl už Prahy plné nákazy zřejmě plný zuby,“ míní Trojan s tím, že pokud ještě k tomu ke všemu zapásil s covidem, tak se mu vůbec nediví. „Navíc nemá co řešit. V Činoheráku to po jedenačtyřiceti letech zabalil, tak co tam?“ přemítá Trojan.

Tajnosti kolem práce na hradě pro milenku Slováčka. A Nárožný přiznal zdravotní problémy

Video se připravuje ...

Nárožný také za svojí hereckou dráhou už v létě udělal pořádnou tečku. V Činoherním klubu pokřtil svoje audiovzpomínky na autorském dvojcédéčku nazvaném Škoda slova. Ty mu paradoxně »dovolil« namluvit právě covid, když se na jaře divadla zavřela. Napsat memoáry Nárožný tvrdošíjně odmítal, zavzpomínat na cédéčku se mu ale zamlouvalo.

Nárožný rozesmíval na pohřbu Zindulky (†86): Prozradil ale tajemství jeho nemoci

Video se připravuje ...

„Mám doma řadu cédéček, na nichž vypráví a vzpomíná Mirek Horníček nebo Vladimír Menšík, a když je mi občas smutno, což ke stáří patří, tak jsou zase všichni ti báječní lidé se mnou v pokoji nebo v autě a vyprávějí to právě mně,“ vysvětlil v divadle herec, proč na audio-knihu kývl. A dědečkovi v tu chvíli tleskali nejen manželka Iva, dcera Kateřina a její dvě dcerky Anna s Emou, ale i syn Petr se svým přítelem Michalem. Lepší tečku za jednou etapou života si Nárožný přát nemohl.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.