hledat

Tags:

Nová tvář Sawsane se vymezila Nicki i Cardi, ztotožňuje se spíš s Bahamadií, Queen Latifah či Rah Diggou

Sdílej

Vybavíte si ještě scénu z pět let starého snímku „Straight Ooutta Compton“, v jehož úvodu leží představitel Dr. Dreho na vinyly poseté podlaze a užívá si muziku ve svých obřích sluchátkách?

Přesně na ni se totiž odkazuje nám dosud utajená Sawsane, jež se od října uchází o pozornost se svým novým video singlem „Zvony“.

Protože je s domácími female emcees situace taková, jaká je, všechny relevantní pokusy, jimž se podaří vyhnout trapnosti a nepřirozenosti, vítáme s otevřenou náručí.

V tomto případě potenciál vidíme a budeme doufat, že si všechny nápady nevystřílela hned na pilotní věc, neboť témat i druhů přednesu nenakousává zrovna málo…

Plus si píšeme i za přehled a zmínění nejen „Nikoly Mindžové a Cardi Blbé“, ale také královen let minulých Bahamadie, Queen Latifah a Rah Digga.

„Já mám ráda všechny nový rapový styly, základ je ale respektovat celou historii,“ zazní z úst hlavní hrdinky těchto řádků, což považujeme za velmi rozumné. Nehledě k dodatku „Od starších se učit a mladý podporovat“. Krásně řečeno.

P.S.: Deejays, přiznejte se…kdopak z vás zapůjčil pro účely natáčení vinyly Lauryn Hill, Aaliyah, Busty Rhymese, Naughty by Nature, Cappadonny a spol.?

Tagy:
Bobby

O rapu píšu od roku 2000, od roku 2003 se tak děje pro bbarak.cz.

  • 1