INFOSERVIS: Oceněním Chuťovka roku 2020 a Dětská chuťovka 2020 se pyšní 29...

INFOSERVIS: Oceněním Chuťovka roku 2020 a Dětská chuťovka 2020 se pyšní 29 výrobků Penny

 

Celkem 29 výrobků PENNY se pyšní oceněním Chuťovka roku 2020 a Dětská chuťovka 2020. Toto prestižní ocenění udělují za podpory Ministerstva zdravotnictví a Senátu ČR a ve spolupráci s VŠCHT porotci na základě chuti, vzhledu a konzistence výrobků. Po úspěchu ve Volbě spotřebitelů tak produkty PENNY zaznamenaly další výrazné ocenění.

Nejvíce zabodovala privátní značka Karlova koruna, kterou porotci ocenili hned v deseti případech. Ve 12. ročníku prestižní odborné soutěže uspěly i výrobky značek NATURALIA, CRIP CROP, GRAN MARE, BONI, RIOS a TANJA. „Pro nás je to vždy ocenění naší dlouhodobé práce. Děláme vše pro to, aby naše výrobky byly mezi těmi nejkvalitnějšími a nejchutnějšími na trhu. Toto ocenění potvrzuje, že jdeme správnou cestou. Významný díl na tom mají i naši zaměstnanci, kteří nám pomáhají svým hodnocením kvality a chuti našich výrobků. Ocenění je pro nás o to významnější, že se jedná o české produkty z českých surovin,“ říká Petr Baudyš, vedoucí oddělení kvality PENNY. Privátní značka Karlova koruna byla na trh uvedena v roce 2011. Před rokem obdržely výrobky této značky hned 17 ocenění Česká chuťovka a letos se k nim připojilo dalších 10 výrobků. „Karlova koruna je značka pro tradiční české pochoutky a její obliba neustále roste. Co je důležité, je to, že svoji oblibu u zákazníků potvrzuje také mezi odborníky. Výrobky Karlovy koruna pochází z České republiky, případně ze Slovenska, a neustále tuto řadu rozšiřujeme.“

Mezi oceněnými je v letošním roce i šest rybích produktů značky GRAN MARE nebo šest výrobků inovované řady ořechů NATURALIA. „To, že ocenění získávají novinky na trhu je pro nás signál, že jdeme dobrou cestou. Osobně mám radost z ocenění pro Gran mare i produkty Naturalia, ale třeba i pro novinku v podobě proteinové tyčinky CRIP CROP. Každý nový výrobek si hledá své místo a jeho ocenění ze strany odborníků jednoznačně prokazuje, jak důležitá je pro nás kvalita při jejich vývoji a přípravě,“ komentuje ocenění Petr Chmelař, vedoucí oddělení nákupu PENNY.

Označením Česká chuťovka 2020 nebo Dětská chuťovka 2020 se tak může pro příští rok pyšnit celkem 29 výrobků PENNY. Deset ocenění si zasloužila privátní značka KARLOVA KORUNA, dále šest výrobků řady NATURALIA, šest produktů GRAN MARE, dva další privátní značka BONI a jednou minerální voda TANJA. Ocenění si zasloužila také letošní novinka v podobě proteinových tyčinek CRIP CROP (Meruňka/jogurt). A svůj úspěch z loňského roku, kdy získala hned po svém uvedení na trh pět ocenění, zopakovala řada zmrzlin RIOS, která i letos získala další tři ocenění v kategorii Dětská chuťovka 2020!

Česká chuťovka vznikla na základě spontánní iniciativy renomovaných potravinářských odborníků s cílem zviditelnit a podpořit právě ty české výrobce, kteří si na kvalitě a chuti svých poctivých potravin zakládají. Odbornou úroveň a prestiž soutěže podtrhuje odborná garance Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, která spojuje dlouholetou tradici s progresivními směry a obory ve vědě a výzkumu, včetně potravinářského. Vedle ní je dalším odborným garantem i VOŠ, SPŠ a SOŠ PODSKALSKÁ. Odborným patronem soutěže je současně rektor VŠCHT Pavel Matějka.

Text a obrazové přílohy: (tzpenny)

 

 

 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře