Dubská radnice opět nabízí pomoc místním seniorům
Město Dubí. Ilustrační foto
Teplice

Dubí – Dubská radnice, která už na jaře navázala spolupráci s Místní skupinou Českého červeného kříže z Novosedlic, nabízí společně s dobrovolníky znovu pomoc občanům při zajišťování základních životních potřeb. Služba zahrnuje zajištění nákupu potravin, drogerie a nákup, případně vyzvednutí léků. Určená je seniorům ve věku od 70 let a výše nebo těm občanům, kteří si nemohou uvedené služby zajistit vlastním způsobem.

Podle tajemníka Městského úřadu v Dubí, Radka Kindla, mohou zájemci využít telefonního čísla 720 106 731. „Senior pošle na uvedené číslo seznam věcí, které potřebuje obstarat, nebo rovnou zavolá pracovníkovi červeného kříže a domluví se s ním.“ Jak Kindl dodává, postup je stejný, jako na jaře letošního roku. Po domluvě nechá žadatel za dveřmi tašku se seznamem a finančním obnosem, pracovník nákup zajistí a tašku umístí i s nákupem a vrácenými penězi na domluvené místo.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru